Witam, jak myslicie poczekać na nową promocję w erze (10 urodziny), czy teraz brać za 75 PLN 160 min. do wszystkich + z jednym nr gratis (2000 min. miesięcznie) z telefonem se d750i za 99 PLN ???

Też mam jedyną promocjęwojttek pisze:zdecydowanie czekaj - bo nawet jak 'urodzinowa' nie będzie jakimś super przebojem, to i tak na pewno będzie lepsza niż obecne promocje
tak samo ja się wstrzymuje, tylko że z przedłużeniem mojej jedynejdo czasu, aż się urodzinowe promocje pokażą
ja też się miałem nie pchać - miałbyć sim+ albo abo w plusie. ale w abo wycofali esy po 1gr ;/ a jakbym miał sim+, to musiałbym telefon nowy kupować. a na przedłużeniu wiadomo telefon będzie tańszy niż nowka ze sklepu, a jeszcze może coś zbijekameT pisze:Też mam jedyną promocjęwojttek pisze:zdecydowanie czekaj - bo nawet jak 'urodzinowa' nie będzie jakimś super przebojem, to i tak na pewno będzie lepsza niż obecne promocje
tak samo ja się wstrzymuje, tylko że z przedłużeniem mojej jedynejdo czasu, aż się urodzinowe promocje pokażą
ale chyba nie będę pchał się znów w abonament
Chyba, że będzie coś ciekawego na rok w ofercie bez telefonu
Mogliby już coś wypuścić dla Tak Taka, a potem dla abonentów
To sobie poczekasz...patyk pisze:a ja czekam na 11 urodziny bo jeszcze rok umowy![]()
ale może Tak-Tak przygotuje coś fajnego to sobie skorzystammogliby bonusa przedłużyć jeszcze do końca roku ...
a skąd o tym wiesz że 10 urodziny to bedą ostatnie ??kameT pisze:To sobie poczekasz...patyk pisze:a ja czekam na 11 urodziny bo jeszcze rok umowy![]()
ale może Tak-Tak przygotuje coś fajnego to sobie skorzystammogliby bonusa przedłużyć jeszcze do końca roku ...
![]()
Być moze 10 bedą ostatnimi urodzinami Ery, lol!
Dokładnie, a swoja drogą ciekawe jak ludzie będą to wymawiaćD@rio pisze:Bo w przyszłym roku mogą być już 1-e urodziny T-Mobile Polska