• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#92444  autor: ywis
 05 sie 2006, 22:36
tomico pisze:Już jest ok. Wy to wszystko wyłapiecie :smt005 :smt005 :smt005
Oto w tym wszystkim właśnie tutaj chodzi ;)

#92445  autor: NHG
 05 sie 2006, 22:36
znalazłem pełne dane techniczne, ale nic nie moge znaleźć o jakosci nagrywania wideo w 6680 :| wiecie moze dkoładniej coś o tym? moze jakiś link do filmiku ? :)

#92446  autor: tomico
 05 sie 2006, 22:38
Ja mam 6680, mógłbym ci podesłać jakiś, tylko jak znajde na dysku.

#92447  autor: NHG
 05 sie 2006, 22:41
tomico pisze:Ja mam 6680, mógłbym ci podesłać jakiś, tylko jak znajde na dysku.
Z góry wielkie dzięki!
tylko prosiłbym o najwyższą jakość :p
mój email : [email protected]
i jeszcze pytanie... jak oglądasz filmy to dźwięk morze lecieć na sluchawkach ?

#92450  autor: tomico
 05 sie 2006, 23:00
Tak dźwięk leci na słuchawkach. Mam same jakieś rodzinne filmy wiec nakrece jutro rano jak bedzie jasno(wtedy najladniesze filmy wychodza) i ci przesle na maila.