Pomóżcie mi podjac wybór bo niemoge się zdecydowac prosze o uzasadnienia ; ] z góry dzieki dla wszystkich co napisza szczerze pozdro 

tomico pisze:ma złącze na karty pamięci micro sd, a nie transflash
Co??orB pisze:tomico pisze:ma złącze na karty pamięci micro sd, a nie transflash![]()
![]()
![]()
.....ała
Nie mówimy o E1 tylko E398.orB pisze:ps. aparaty nie są identyczne, E1 pod każdym względem jest gorsza, wiem co mówię - chyba jako jedyny tutaj
No mam zasięg 3g. Wideorozmowe przeprowadziłem bo mam darmowe w abo do wykorzystania, więc trzeba korzystać.kin pisze: tomico - ty mieszkasz w katowicach, masz tel z UMTS i jest w zasiegu umtsu... ale powiedz mi czy naprawde choć jedną wideorozmowe przeprowadziles ? w rzeszowie nie predko będzie umts, uwierz mi
microSD = TransFlashtomico pisze:Co??orB pisze:tomico pisze:ma złącze na karty pamięci micro sd, a nie transflash![]()
![]()
![]()
.....ała
Nie mówimy o E1 tylko E398.orB pisze:ps. aparaty nie są identyczne, E1 pod każdym względem jest gorsza, wiem co mówię - chyba jako jedyny tutaj
A no wiem, qrde byłem pewny, że to są inne karty. Ale moto e398 to nie to samo co E1. Podobny model, ale nie do końca to samo.orB pisze:microSD = TransFlashtomico pisze:Co??orB pisze:![]()
![]()
![]()
.....ała
Motorola E398 = Motorola E1
Już wiesz co?
http://matrax.net/forum/showthread.php?t=39849tomico pisze:Ale moto e398 to nie to samo co E1. Podobny model, ale nie do końca to samo.
No właśnie, więc jesli jest cos lepszego to po co kupować gorsze. E770v to nastepca E398=E1(według orba) i jest lepsza.szczeka pisze:Osobiscie e770v nie uzytkowalem, ale znam ja 'niezle' z opowiesci znajomych, opinii internetowych itp. Wydaje sie to byc b.dobry telefon. A na pewno lepszy od e398. W zasadzie e398 w niczym nie jest lepsza. A e770v przewyzsza ja chocby umts'em.
nie tylko wg. orbatomico pisze:No właśnie, więc jesli jest cos lepszego to po co kupować gorsze. E770v to nastepca E398=E1(według orba) i jest lepsza.szczeka pisze:Osobiscie e770v nie uzytkowalem, ale znam ja 'niezle' z opowiesci znajomych, opinii internetowych itp. Wydaje sie to byc b.dobry telefon. A na pewno lepszy od e398. W zasadzie e398 w niczym nie jest lepsza. A e770v przewyzsza ja chocby umts'em.
No dobra ale minimalne róznice są.szczeka pisze:nie tylko wg. orbatomico pisze:No właśnie, więc jesli jest cos lepszego to po co kupować gorsze. E770v to nastepca E398=E1(według orba) i jest lepsza.szczeka pisze:Osobiscie e770v nie uzytkowalem, ale znam ja 'niezle' z opowiesci znajomych, opinii internetowych itp. Wydaje sie to byc b.dobry telefon. A na pewno lepszy od e398. W zasadzie e398 w niczym nie jest lepsza. A e770v przewyzsza ja chocby umts'em.taka jest prawda, ze e398=e1..
obudowatomico pisze:No dobra ale minimalne róznice są.szczeka pisze:nie tylko wg. orbatomico pisze: No właśnie, więc jesli jest cos lepszego to po co kupować gorsze. E770v to nastepca E398=E1(według orba) i jest lepsza.taka jest prawda, ze e398=e1..