• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #90842  autor: sharpacz
 02 sie 2006, 15:40
Czy zeby dowiedziec sie o tel. z takiego przedzialu jak w temacie musze chodzic po wszystkich salonach sieci i pytac sie? nie ma jakiegos innego sposobu? skad wziasc liste salonow z wybranymi modelami o ograniczonej dostepnosci?

dzieki

#90846  autor: Kaczy
 02 sie 2006, 15:43
Możesz jeszcze dzwonić, albo pisać mail`e.
Te telefony, mówiąc krótko zalegają, uchowały się na magazynie w salonie.
Niestety nikt nie prowadzi jakiegoś centralnego punktu, gdzie można dowiedzieć się o listę sklepów z danym modelem.

Sam byłem świadkiem jak pracownica salonu obdzwaniała różne miejsca w poszukiwaniu telefonu dla klienta.

...::: Made for loneliness :::...

#90849  autor: D@rio
 02 sie 2006, 15:45
ja tam sobie siadam przed telefonem, obdzwaniam całę województwo i już ;) akurat na stacjonarki za grosze. Innego sposobu nie ma...

Obrazek

#90958  autor: tomico
 02 sie 2006, 18:43
Ja robie identycznie jak Dario. Spis wszystkich salonów jest na stronie operatora.

#91053  autor: mardall
 02 sie 2006, 22:37
Sposób D@ria jest chyba najlepszy, problem jest taki że nie zawsze ktoś odbiera telefon w salonie. W Białymstoku strasznie trudno się dodzwonić zarówno do Plusa jak i do Ery...

#91185  autor: Norbi
 03 sie 2006, 11:23
To czy telefon jest dostepny zalezy od sieci agencyjnej, do ktorej nalezy pos/ph/adb.
Jezeli na magazynie agenta sa dane telefony to nie ma problemu, jezeli zas nie - to nie ma cudów ;)
Chyba ze nie ma go juz nawet na magazynach operatora to wtedy mogiła :lol:

Autoryzowany Doradca Biznesowy sieci Era
W razie pytań proszę o PW lub kontakt mailowy:
[email protected]