Otóż postanowiłem zostać w Orange na następne dwa lata i moje pytanie jaki telefon byście mi polecili?Na oku mam pare:
1)Sagem my700x-w testach benchmark'a bije wszystkie inne telefony na głowe.Dla mnie w nim liczy się to,że jest elegancki,ma dobra baterie i nie rzuca się w oczy.Zależy mi też by w telefonie dobrze grały Mp3.Plusem dla mnie jest to,że ma karty micro SD które są dość tanie.
2)SE W300i-dobry pod względem Mp3,bateria też dobra ale wielkość klapki po rozłożeniu mnie troche przeraża.Pozatym ma gorszy aparat niż sagem jak by się chciało zrobić zdjęcie a wymagała by tego chwila.Pozatym są do siebie podobne.
3)Motorola V360-telefonik prosty ma karty pamięci, dobry wyświetlacz,Mp3 ale nie w takiej jakości jak dwa powyższe telefony.
4)Nokia 6021-Telefonik o dobrej bateri,prosta.Mam obecnie 6310 i mi wystarcza.Ale naczytałem się żę dzwięk w słuychawce jest jakiś metaliczny,mało naturalny.
5)SE k510i-ładny telefon,bateria,podstawowe funkcje ale ten joystik
6)......-tu możesz dać propozycje innego telefonu tylko nie siemens-benq,którego cena w cenniku nie przewyższa 600 zł w TP 50.
A po drugie nie wiem na co się zdecydować czy kupic telefon prosty jak 6021 któremu bateria na długo starcza czy coś z lepszymi funkcjami.Zależy mi też żeby możliwie telefon dobrze trzymał cene przy ewentualnej późniejszej sprzedaży.
Będe bardzo wdzięczny za wasze rady.