Wybaczcie że odswierzam temat ale bardzo spodobał mi sie ten telefonik, aktualnie mam K700i ale nie jestem z niego zadowolony, za krótko trzyma bateria (max. 3 dni) i są problemy z softem.
Mam pytanie do włascicieli tego telefonu, czy dalej jesteście z niego zadowoleni? Jak sie ma sprawa z np Operą albo GG (Papla) pod tym telefonem? Ile trzyma bateria? (i nie chodzi mi o to co podaja producencji tylko jak jest naprawde?) Nie zalezy mi na bajerach typu aparat (bo niedawno stałem sie posiadaczem cyfrówki) ani odtwarzacza mp3, ale Radio jak najbardziej mnie cieszy.
Pochodziłem dziś po komisach i znalazłem za 360 zł z 2 letnia gwarancja bez simlocka, tydzien temu za 250 byl rowniez z gwarancja ale niestety ktos go juz kupil, byl tez w innym komisie za 300 zl ale z simlockiem na era, wiec odpada...
PS: jeszcze jedni pytanie, czy nie zdarza sie czasem cos takiego, ze nawet po wpisaniu kogos do ksiazki tel, jak przysyła on smsa albo puszcza sygnal to wyswietla sie numer a nie to jak jest wpisany?