• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#89694  autor: patyk
 29 lip 2006, 14:41
Fajnie by było a w 2007 roku 62,77 ..... mmmm ..... <marzyciel>

Idea - Łączy z ludźmi !

#89765  autor: D@rio
 29 lip 2006, 19:14
no jakoś ten rynek trzeba w końcu napędzać...

Obrazek

#89790  autor: Rokko
 29 lip 2006, 21:32
Przyznam, ze nie jestem fanem tej formacji politycznej ale w kwesti telefoni zaczelo sie dziac ostatnim czasem duzo. Widac ze obsadzenie aktualnej prezes UKE bylo dobrym posunieciem.jezeli beda konsekwetnie realizowac ten kierunek moze cos sie zmieni.mam nadzieje:)

#89800  autor: kamil1221
 29 lip 2006, 22:22
A mam pytanie to jak spadną ceny to wszystkim naraz - chodzi czy ludzie, którzy maja stare taryfy będą objęci tą zniżką?
Bo teoretycznie jak ma spaść cena o 34% to z połączenie do innej sieci zapłacę ok. 80 gr., a nie jak dotychczasowo 1,20.
Czy jednak mnie to nie obejmie, bo mam starą taryfę.

#89802  autor: przemek910
 29 lip 2006, 22:28
jaka ty masz taryfę? :shock: Nie możesz sobie zmienić na np Godziny? tam jest chyba taniej :?

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#89806  autor: kamil1221
 29 lip 2006, 22:39
Ja mam mixPlusa II
Mogę zmienić taryfę ale to kosztuje 2 doładowania extra... a nie dam już im ani grosza więcej zarobić na sobie więc nie zmienie taryfy...

#89816  autor: D@rio
 29 lip 2006, 23:17
kamil1221 pisze:A mam pytanie to jak spadną ceny to wszystkim naraz - chodzi czy ludzie, którzy maja stare taryfy będą objęci tą zniżką?
Bo teoretycznie jak ma spaść cena o 34% to z połączenie do innej sieci zapłacę ok. 80 gr., a nie jak dotychczasowo 1,20.
Czy jednak mnie to nie obejmie, bo mam starą taryfę.
Wątpie. Nigdy tak nie było. Pewnie beda nowe taryfy, z lepszymi stawkami jak już Choć chodza pogłoski że jak obniżą międzysieciowe to maja podwyższyć wewnętrzne...

Obrazek

#89825  autor: kamil1221
 29 lip 2006, 23:27
To mnie nie pocieszyłeś... heh.
Lipa, a już myślałem .że może.

#89828  autor: D@rio
 29 lip 2006, 23:34
kamil1221 pisze:To mnie nie pocieszyłeś... heh.
Lipa, a już myślałem .że może.
za dużo roboty prawniczej aby modyfikować obecne cenniki, promocje itp. itd. Najprościej wprowadzić nowe taryfy, z nowa gamą promocji. Jestem na 99,9% pewien że jeśli będą spadki to i tym razem będzie tak samo...

Obrazek

#89855  autor: Rokko
 30 lip 2006, 07:39
a czy może się orientujecie jaka jest granica opłacalności dla operatorów.do jakiej kwoty mogłaby spaść stawka, żeby im sie to opłacało, a my żebyśmy odczuli znaczącą różnice?czy były prowadzone kiedyś jakieś badania w tej sprawie? To samo w kwestii abonamentów.

#89858  autor: D@rio
 30 lip 2006, 09:42
Rokko pisze:a czy może się orientujecie jaka jest granica opłacalności dla operatorów.do jakiej kwoty mogłaby spaść stawka, żeby im sie to opłacało, a my żebyśmy odczuli znaczącą różnice?czy były prowadzone kiedyś jakieś badania w tej sprawie? To samo w kwestii abonamentów.
No to interconnect jest takim głównym wyznacznikiem cen dla operatorów...

Obrazek

#89883  autor: Rokko
 30 lip 2006, 12:11
D@rio pisze:
Rokko pisze:a czy może się orientujecie jaka jest granica opłacalności dla operatorów.do jakiej kwoty mogłaby spaść stawka, żeby im sie to opłacało, a my żebyśmy odczuli znaczącą różnice?czy były prowadzone kiedyś jakieś badania w tej sprawie? To samo w kwestii abonamentów.
Mozesz w dwóch zdaniach na ludzkie przełożyc co to znaczy? :(

#89887  autor: D@rio
 30 lip 2006, 12:32
Rokko pisze:
D@rio pisze:
Mozesz w dwóch zdaniach na ludzkie przełożyc co to znaczy? :(
click!

Obrazek