• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#89101  autor: ganc2
 27 lip 2006, 15:22
Można wgrać samemu bez orange menu ale wtedy traci się gwarancję :smt006 a przynajmniej tak mi się wydaje

#89565  autor: kosaz
 28 lip 2006, 21:38
a ciekawe jak w salonie jak bym sie zapytal ze interesuje mnie oferta ich, ale nie che miec tego menu w fonie ciekawe co oni na to by powiedzieli??

#89567  autor: Irek
 28 lip 2006, 21:42
kosaz pisze:a ciekawe jak w salonie jak bym sie zapytal ze interesuje mnie oferta ich, ale nie che miec tego menu w fonie ciekawe co oni na to by powiedzieli??
Nic by Ci nie powiedzieli, przekonywali by Cie, że to menu jest strasznie dobre. Zresztą pewnie połowa konsultantów nie będzie wiedziała jakie są różnice między ich menu, a tym normalnym.
Zresztą prezeszkadza to znikomej ilości osób. Poza tym większość nie wie, że istnieje coś takiego jak Orange Menu. Gdyby tak było i każdy by marudził Orange nie był by pierwszym operatorem pod względem ilości abonentów w kraju na chwilę obecną.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2006, 21:45 przez Irek, łącznie zmieniany 1 raz.

"And one more thing..."

#89568  autor: przemek910
 28 lip 2006, 21:42
Zebys sobie kupił oferte bez telefonu, a telefon kupil na wolnym rynku

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#89584  autor: kosaz
 28 lip 2006, 23:12
az sie jutro przejde do salonu i zobacze co bedzie - wkrece ze chce se kupic fona u nich i zdam potem relacje

#89607  autor: D@rio
 29 lip 2006, 07:38
IreQ pisze:
kosaz pisze:a ciekawe jak w salonie jak bym sie zapytal ze interesuje mnie oferta ich, ale nie che miec tego menu w fonie ciekawe co oni na to by powiedzieli??
Nic by Ci nie powiedzieli, przekonywali by Cie, że to menu jest strasznie dobre. Zresztą pewnie połowa konsultantów nie będzie wiedziała jakie są różnice między ich menu, a tym normalnym.
Zresztą prezeszkadza to znikomej ilości osób. Poza tym większość nie wie, że istnieje coś takiego jak Orange Menu. Gdyby tak było i każdy by marudził Orange nie był by pierwszym operatorem pod względem ilości abonentów w kraju na chwilę obecną.
Ja Ci powiem że mi tutaj te ich pierszeństwo to śmierdzi. Ja wiem że Zetafon robi swoje i w ogóle ale nie na taką skalę. Obawiam się że ten GUS to się rypnął bym gdzie. Obstawiam że się rypnął na jakieś 300 - 500 tysięcy. Słuchajcie, ja naprawdę nie widzę czym Orange mogłoby tak podbić ten rynek. Mówią że marka...no ale bez przesady. Wszystko musi mieć odzwierciedlenie w ofertach...a jakoś abonamenty czy oferta dla firm tak świetnie się ponoć nie sprzedaje...

Obrazek