czikita02 pisze:wiec tak bawialem sie nia prawie cala noc... ;D poki co smsy to koszmar ;D obsluga teraz staje sie coraz latwiejsza i tylko przyzwyczajenie..... zdjecia wydaja mi sie super jak na taki telefon, kamerka 12sek bez glosu? da sie cos z tym zrobic? potrzebowalbym jakies programy na nia np mp3 czy pilot czy cos z video, pozmoe ktos :> oraz co najlepiej kupic zeby ja polaczyc z komputerem w miare szybkie i niedrogie a niezawodne

poza tym bateria byla pelna jest jeszce polowa... niezle druga oryginalna w zapasie.czasem troszke muli ale przezyc sie da...no i poki co chyba na tyle co zpierwszych wrazen.. no moze jeszce super wyswietlacz ma i super widoczny na zewnatrz. aha i do czego sluzy ten przycisk "kredka" ??

no i jak ustawic sciagniety plik .mid na dzwonek polaczenia? pozdrawiam
kamerka- polecam philips camcorder pro
mp3- wg mnie nie warto kupowac programu do mp3, bo jakosc denna. ale jak chcesz- powermp3
pilot-novi remote najlepszy bo nie miesza w systemie tak jak konkurent z psiloca
polaczenie z kompem- wg mnie Bt albo czytnik kart. kabel trudno podlaczyc (a tak w ogole to nie wiem czy czasem do 3650 nie mozna dokupic kabla na usb...)
Bt latwo podlaczyc, ale czytnik kart jest szybszy. Ale Bt tez jest dosyc szybki.
kredke uzywasz np. w smsie do wlaczenia slownika i kilku innych rzeczy ( z tego co pamietam,to tez mozna przytrzymujac go i przesuwajac dzojstic zaznaczac tekst)
co do dzwonka- wejdz w profile, ogolny( lub inny), typ dzwonka, zaznaczasz ten dzwonek i ok..nie pamitam juz dokladnie. ale to powinno byc gdzies tam.