• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#88069  autor: Rydels
 24 lip 2006, 18:57
W N6230 na bank ustawić Mp3 jako dzwonek.
Z D500 moga byc problemy do 500zl w dobryn stanie :!:

#88073  autor: tomico
 24 lip 2006, 19:03
dostanie d500 do 500 zł na allegro, musi troche ponegocjować i dostanie na pewno.

#88084  autor: Przemek
 24 lip 2006, 19:44
Shila pisze:Ale czy jest mozliwosc ustawienia mp3 jako dzwonka? bo jakos nigdzie sie nie doczytałam.. tylko pisze "Dzwonki polifoniczne - 64 tonowe" a mp3 jako odtwarzacz.
Nie chce mi sie wracac do poczatku, ale chyba napisales fistach ze nie chcesz duzego fona, a SX1 jest nieco wyzszy i szerszy od LG U8380.
Ale tez wzielabym SX1, nie patrzac czy jest duzy czy nie, jezli ofkorz potrzebny Ci Symbian do szczescia itp.

Jak dla mnie LG narazie przoduje [UMTS, 64 tonowa poli itd.]

Dla kazdego co innego ;) Bo ja sobie np. chwale Sagemy.
tylko po co mu UMTS :?: :P
ja bym byl za samsungiem d500 :smt007 super telefon,powinien spelnic twoje oczekiwania,jesli nie moze byc slider to wtedy nokia 6230 :wink:

#88093  autor: Shila
 24 lip 2006, 20:06
Nigdy nie wiadomo co sie przyda, kiedys napewno :)

Typowania: LG vs Samsung :)

Telepolis.pl

#89344  autor: fistach30
 28 lip 2006, 09:58
Witam

Chciałbym poznać wasze zdanie na temat samsunga E720 oraz Samsunga X700
Wiem żekwota za jaką możnakupić te telefony to ponad 500zł.
Chodzi mi ogólnie czy warto kupić któryś z tych telefonów.
Jak jest z awaryjnością tych telefonów, z funkcjami, ile dni trzymają baterie

pozdrawiam

#89379  autor: Przemek
 28 lip 2006, 11:49
Shila pisze:Nigdy nie wiadomo co sie przyda, kiedys napewno :)

Typowania: LG vs Samsung :)
Jak będzie korzystał z UMTSu to już będzie miał na pewno inny telefon.
fistach30 pisze:Witam

Chciałbym poznać wasze zdanie na temat samsunga E720 oraz Samsunga X700
Wiem żekwota za jaką możnakupić te telefony to ponad 500zł.
Chodzi mi ogólnie czy warto kupić któryś z tych telefonów.
Jak jest z awaryjnością tych telefonów, z funkcjami, ile dni trzymają baterie

pozdrawiam
Czy warto?Pewnie,że warto,szczególnie Samsung X700 jest fajny,posiada w sumie wszystko czego potrzebuje przeciętny posiadacz telefonu - niezły aparat (robi fajne foty),BT,mp3,radio,karty pamięci,a do tego bardzo ładny wyświetlacz :wink: Oba telefony parametry mają podobne z tym,że E720 jest klapkowcem,co mi akurat przeszkadza i w porównaniu do rywala nie ma radia,co w sumie dużą wadą nie jest.

#89381  autor: Rydels
 28 lip 2006, 11:55
Trzymałem Samsunga X700 w rekach i moge powiedziec,ze moje odczucia sa bardzo pozytywne.

Zalety:
+genialny wyswietlacz(samsung robie naj wyswietlacze)
+aparat 1,3mpx
+odtwarzacz mp3 z equilazerem
+calkiem sporo pamieci(32Mb)+slot na karty
+bloototh

Wady:
-aparat tylko 1,3mpx
-(jak dla mnie)brak Irdy

Samsung E720-niegdy sie nim nie bawilem wiec opinia bedzie czysto teoretyczna:

Zalety:
+wsio jak wyzej z wyjatkiem tego,ze ma wiecej pamieci wbudowanej(90Mb)ale nie pisiada slotu na kart
+super wyglad(i zewnetrzny wyswietlacz)
+panel zewnetrzny ulatwiajacy sluchanie muzyki

Wady:
-Jak wyzej z tym,ze E720 to v'ka i jesli jestes bardzo aktywny to bedziesz musial uwazac

Generalnie fony roznia sie glownie wygladem i pamiecia.
Jakbym mial wybierac pomiedzy x700 a E720 wzialbym tego pierwszego ze wzgledu na jednolita,mniej wrazliwa na czynniki zewnetrzne obudowe i obecnosc slotu na karty pamieci(mimo mniejszej pamiecei wewnetrznej) :!:

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
http://www.gsmarena.com/