wojttek pisze:Rydels pisze:Nie mam zamiaru z nikim sie spierac tylko rozwinac horyzonty
A fotki srednie. Takie same robil moj N6630.
więc rozwijajmy
w 6131 są przyciski do mp3 - ale tylko zmiana głośności (przy zamkniętej klapce). na wyświetlaczu widać nazwę utworu, a reguluję się za pomocą bocznych przycisków

Wojtek, odtwarzacz mp3 można zminimalizować, czyli mogę słuchać mp3 przy zamkniętej klapce... mówiłeś, że po boku są jakieś przyciski do głośności... a mogę też zmieniać mp3 na inną, nie otwierając klapki?
Kindzior ==> Nie, nie znamy się. Tak tylko przez forum

, bo on miał mi wysłać takie informacje o Samsungach... i wysłał, dlatego u mnie zaplusował.
Trochę jestem tylko zaskoczony jakością zdjęć. Nie ukrywam, że myślałem, że będą lepsze...
na tej stronie nie wyglądają za pięknie...
http://www.gsmarena.com/review.php3?idR ... 4&idPage=6
może nie było ustawione ma max. jakość (nie rozdzielczość)?
Ja wiem, że na jakość zdjęcia głównie wpływa optyka, ale 16 777 216 kolorów tez powinno coś dawac, prawda??
Z resztą na razie nie będę się nimi sugerowal ze względu na małą ilość zdjęć w sieci. I prawie na wszystkich testach są te same:/
Najelpiej trzeba iść do mm i pobawić się i nokią, i samsungiem
a jak myślicie: czy zdjęcia przy dobrym w miarę oświetleniu będą zbliżone jakościowo (nie rozdzielczościowo!) do tych w samsungu D600?