• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #88501  autor: slawt-gl
 25 lip 2006, 22:12
mam takie pytania:
czy ten telefon sie wiesza
jak dlugo trzyma bateria - ile dni
jaka jest normalna cena tego telefonu nowego a jaka uzywanego poltora rocznego
dzki pa

Radzę zapoznać się z zasadami jakie panują na tym forum, a potem pisać posty. Powodzenia. Temat przenoszę do odpowiedniego działu.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2006, 22:17 przez slawt-gl, łącznie zmieniany 1 raz.

#88504  autor: tomico
 25 lip 2006, 22:18
Nie wiesza się. Cena na allegro to 500-550 zł nowego. Półtora rocznego nie dostaniesz z prostego powodu. To jest nowy telefon i go jeszcze nie produkowali wtedy.

#88512  autor: przemek910
 25 lip 2006, 22:50
Witam

Telefon wcalę się nie wiesza :!:

To zależy jak telefon użytkujesz jeśli się gra cały czas i słucha mp3 to potrafi wytrzymać 1,5 doby jeśli sięużywa go sporadycznie to jakieś 5-7 dni wytrzymuje ( przynajmniej u mojej siostry, bateria nie była formatowana)

Ogólnie polecam ten telefon choć w tym przedziale cenowym polecam K700i - ma radio i więcej pamięci ;-) ale za to gorszy aparat tylko VGA :( . W K510i dostajesz KAbel USB - nie dostaniesz tego w K700i ale w nim za to dostaniesz zestaw słuchawkowy i znajdziesz póltora roczny za jakieś 400-450 zł a nowegoo za 500 - 550 zł.

Pozdrawiam :smt006

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#88588  autor: yagi
 26 lip 2006, 09:07
Poltorarocznego nie kupisz... Wieszac sie nie powinien... Jak nie potrzebujesz wiekszej pamieci niz ma ten tel i nie potrzebujesz radia to go bierz bez zastanowienia...
Ogólnie polecam ten telefon choć w tym przedziale cenowym polecam K700i - ma radio i więcej pamięci ;-)
Tyle ze K700 jest duzo gorzej wykonany - mialem K700 przez dlugi czas i po wzieciu K510i do reki oniemialem z wrazenia... Jakosc wykonania o niebo wyzsza :D

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#88591  autor: Rydels
 26 lip 2006, 09:19
K510i to pod wygledem designu taki K300i tylko ze z duzo lepszymi bajerami :!:
Wolalbym K510i niz K700. Podarowalbym sobie radio w zamian za aparat 1.3mpx :!:
Nie mialem w rekach ale po roznych opiniach w necie wynika ze to dobry fon.

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
http://www.gsmarena.com/

#109084  autor: Charles
 26 wrz 2006, 08:40
Mam ten telefon od kilku dni i ogólnie jest spoko tylko [ciach] mnie parę detali:
1. brak licznika znaków podczas pisania smsa
2. nieodebrane połączenie sygnalizowane na wyświetlaczu - wchodzę, ale dalej [ciach] jestikona nieodebranego połączenia, czyli znowu muszę wejść w "połącz." :smt011
3. słaba bateria, trzyma 2 dni
4. brak możliwości powiększenia zdjęcia podczas przeglądania w galerii
5. za mało pamięci
od moderatora:
charlie, jeszcze raz użyjesz na forum wulgaryzmów to będzie warn :evil:
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2006, 09:07 przez Charles, łącznie zmieniany 1 raz.

#109140  autor: yagi
 26 wrz 2006, 14:59
Charles pisze:Mam ten telefon od kilku dni i ogólnie jest spoko tylko [ciach] mnie parę detali:
1. brak licznika znaków podczas pisania smsa
2. nieodebrane połączenie sygnalizowane na wyświetlaczu - wchodzę, ale dalej [ciach] jestikona nieodebranego połączenia, czyli znowu muszę wejść w "połącz." :smt011
3. słaba bateria, trzyma 2 dni
4. brak możliwości powiększenia zdjęcia podczas przeglądania w galerii
5. za mało pamięci
od moderatora:
charlie, jeszcze raz użyjesz na forum wulgaryzmów to będzie warn :evil:
Ad1. Masz licznik osatnich 20 znakow - w kazdym SE tak jest i wg mnie jest OK...

Ad2. Zawsze mozesz uzyc Activity Menu ale wg mnie masz problem z softem...

Ad3. Nie napisales ile sie bawisz tym telefonem w ciagu dnia :( Mozesz miec felerny telefon - ja tak mialem z K700i i w serwisie wymienili mi plyte glowna na nowa i przedluzyli gwarancje...

Ad4. W szczegolowym podgladzie w pozycji horyzonatalnej mozna powiekszac fotki...

Ad5. Jak chcesz wiecej pamieci to kupujesz K750i - pewnie taka jest polityka firmy... W sklepach K750i jest drozszy o jakies 150-200 zl od K510i...

Obrazek

#109382  autor: Charles
 27 wrz 2006, 09:43
yagi pisze:Ad4. W szczegolowym podgladzie w pozycji horyzonatalnej mozna powiekszac fotki...
...
Hmm... W jakim szczegółowym podglądzie? Nie mam nic takiego. Wchodzę do "Zdjęcia z aparatu" > wybieram zdjęcie > mogę ustawić je tylko w poziomie i nic poza tym... chyba, że o czyms nie wiem

#109457  autor: yagi
 27 wrz 2006, 15:46
Charles pisze:
yagi pisze:Ad4. W szczegolowym podgladzie w pozycji horyzonatalnej mozna powiekszac fotki...
...
Hmm... W jakim szczegółowym podglądzie? Nie mam nic takiego. Wchodzę do "Zdjęcia z aparatu" > wybieram zdjęcie > mogę ustawić je tylko w poziomie i nic poza tym... chyba, że o czyms nie wiem
Jak zdjecie masz w poziomie to powinno sie dac je powiekszyc przycskami z boku telefonu (zwiekszania i zmniejszania glosnosci)...

Obrazek

#109477  autor: Rogal
 27 wrz 2006, 17:25
yagi pisze:
Charles pisze:
...
Jak zdjecie masz w poziomie to powinno sie dac je powiekszyc przycskami z boku telefonu (zwiekszania i zmniejszania glosnosci)...
yagi K510i nie ma tych przyciskow :wink: do zwiekszania i zmniejszania glosnosci sluzy Joy :wink: