• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#88177  autor: przemek910
 24 lip 2006, 22:36
Odpowiedź z Orange:

"Witamy.
Dziękujemy za nadesłaną korespondencję. Dołożymy wszelkich starań, aby odpowiedź została przesłana do Państwa w możliwie najkrótszym terminie.
Pozdrawiamy.
Orange."

Fajnie co nie? :smt005 Dostałem odpowiedź że odpowiedź kiedyś tam dostane :smt005 Porypane to :smt011 :lol:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#88184  autor: cesarz
 24 lip 2006, 22:59
kameT pisze:Ale w Plusie też coś takiego niedawno było i kumpel twierdzi, że dostał 10zł, ja mu nie wierzyłem! Więc może to nie ściema??? Może warto spróbować :)
Naiwnych nie sieja sami sie rodza , takiego smsa dostalem dwa lub trzy tygodnie temu. A starczy zobaczyc na stronie Orange promocje i po sprawie .
Ostatnio zmieniony 26 lip 2006, 16:51 przez cesarz, łącznie zmieniany 1 raz.

#88235  autor: tomico
 25 lip 2006, 01:30
No to ja powiem że to jest ściema na 100%. Kiedy orange wchodził do Polski to ludzie też wysyłali te łańcuszki i orange na swojej stronie podał informacje dla uzytkowników i prasową, że te łańcuszki to oszutwo i nie powoduje to doładowania konta, tak samo było kiedyś w plusie.

#88293  autor: przemek910
 25 lip 2006, 10:37
Zwracam wszystkim honor :!:
Faktycznie to jest ŚCIEMA :smt011 Że się rodzą takie umysły żeby to wymyślać :shock:

"Witam serdecznie!

W odpowiedzi na zapytanie uprzejmie informuję, ze nadawcą tych sms nie jest Orange i nie przyznajemy dodatkowych doładowań z tytułu wysłania sms.

Bardzo na przykro, że otrzymali Państwo nieprawdziwe informacje.

Wyrażam nadzieję, że przekazane informacje będą pomocne.

Pozdrawiam
Beata K*********

Konsultant w Biurze Obsługi Klienta Indywidualnego

PTK Centertel Sp. z o.o.
tel.: *100, 510 100 100"

Sorry że wprowadzałem w błąd :mrgreen:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#88306  autor: tomico
 25 lip 2006, 11:17
No i wszystko się wyjaśniło na 100%.

#88440  autor: ganc2
 25 lip 2006, 18:38
A ja przecież od początku wątka trąbię wam że to są tylko łańcuszki :evil:

#88789  autor: Opportunist
 26 lip 2006, 16:21
Jak widze, ze ktos wierzy w takie bzdury to zaczynam watpic w wyzszosc ludzi nad zwierzetami :lol:

Obrazek

#89205  autor: cesarz
 27 lip 2006, 18:13
Dziwne,ze do takiej sciemy potrzeba tyle gadania . Ludzia trzeba dac tylko troche nadziei , a zeczy nie realne wydaja sie na wyciagniecie reki.