• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#87279  autor: torman
 22 lip 2006, 12:21
Jestem w Orange 7 lat, na Twoim miejscu wybrał bym Ere.
Już miałem przejść do Ery ze swoim numerm, ale Orange wywaliło mi taką ofertę, że zostałem.
Gdybym startował od zera tyo napewno Era!
Ile razy Orange napsuło mi krwi, szkoda gadać.

#87349  autor: D@rio
 22 lip 2006, 17:26
Michu pisze:Hmm, bardzo pomógł mi przy wyborze sieci D@rio jeszcze raz dzięki. Co do lokalizacji to ja nie narzekam ale czasami sie zdarze ze np wyswietla mi pomorze zachodnie, albo w innej czesci polski warminsko-mazurskie;D

Szkoda ze kanaly sms umieraja bo to bylo fajne czasami mozna bylo sie posmiac troche a teraz wlaczylem i nic.

Chyba ze moze numerki sie zmienily - nr kanalow

[ Dodano: 2006-07-22, 12:20 ]
Ps sorry ze tak jakos niegramatycznie pisze, ale na wakacjach niektore czesci mozgu strajkują mi.
No jak to? Chodzi Ci o usługę "Tu i Teraz" w Erze? Ona działa! ;)

Może masz coś źle skonfigurowane ;)
Ustaw sobie odbiór kanałów od 20 - 24 :mrgreen: tam dopiero są ciekawe anonse i ogłoszenia, zwłaszcza w nocy :smt005

Obrazek

#87369  autor: Michu
 22 lip 2006, 19:12
no tak mam ustawione i cholera nic nie dostaje! Moze to od telefonu zalezy. Obecnie mam zloma r210s ale tylko tymczasowo. W czwartek na soniaku moze poprobuje, jak go wkoncu dostane.

Na chwile obecna dziala mi tylko kanal 50:) ale to chyba normalne;)

#87371  autor: D@rio
 22 lip 2006, 19:21
Michu pisze:no tak mam ustawione i cholera nic nie dostaje! Moze to od telefonu zalezy. Obecnie mam zloma r210s ale tylko tymczasowo. W czwartek na soniaku moze poprobuje, jak go wkoncu dostane.

Na chwile obecna dziala mi tylko kanal 50:) ale to chyba normalne;)
To napewno masz coś źle skonfigurowane. Może nie masz akceptacji odbioru albo czegoś. U mnie na Nokii to śmiga elegancko. Praktycznie co parę minut jakiś anons przychodzi ;) ...

Obrazek

#87372  autor: przemek910
 22 lip 2006, 19:24
No to D@rio ujawnił nam swoje drugie oblicze :smt005 :lol: żartuję :P
a tak na poważnie u mnie wszytsko chodzi... :oops:

[ Dodano: 2006-07-22, 19:27 ]
"Dwie dziewczyny 20 i 26 lat z górnego śląska szukaja panów sponsorów @na dzisiejszą noc lub wieczór 88934510* może być dówch" :smt011

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#87373  autor: D@rio
 22 lip 2006, 19:29
kindzior pisze:No to D@rio ujawnił nam swoje drugie oblicze :smt005 :lol: żartuję :P
a tak na poważnie u mnie wszytsko chodzi... :oops:
Ee tam drugie oblicze ;) Ja poprostu lubię takie jaja :mrgreen: Kiedyś siedzieliśmy z przyjaciółmi przy grillu i jak czytaliśmy sobie te anonse to aż można się popłakać było ze śmiechu ;) Lubie niektórzy to naprawdę są tam 'dobrzy' i mają pomyśły :D Pozatym, odrobina humoru jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła :-) A o tym że Era jest siecią z duża dawką poczucia humoru to już chyba każdy wie nie tylko po wypowiedzieniach byłego Pana Rzecznika Witolda Paska :-D ;)

Obrazek

#87375  autor: przemek910
 22 lip 2006, 19:32
D@rio pisze: są tam 'dobrzy' i mają pomyśły
A nie, nie wyżyci? Hehe :D

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#87378  autor: D@rio
 22 lip 2006, 19:59
kindzior pisze:
D@rio pisze: są tam 'dobrzy' i mają pomyśły
A nie, nie wyżyci? Hehe :D
Pewnie też :D ;)

Obrazek

#87660  autor: patyk
 23 lip 2006, 20:00
przemeQ pisze:Ja polceam Orange. Wkońcu jak bedziesz miał dużo znajomych w Orange i bedziesz dzwonił na stacjonarne to minuite masz za 35gr ;) jak masz więcej znajomych w Erze to też wybierz Orange. Lepszy zasięg.
No ale te 35 gr to dopiero w opcji Orange i Stacjonarne za 100 zł :)

Idea - Łączy z ludźmi !

#87951  autor: ganc2
 24 lip 2006, 14:09
Nie, orange, według mnie nie jest dobrą siecią. Stanowczo za drogo i za malutki zasięg :| a jeżeli chodzi o Prepaidy-polecam heyah-ich stawki są najtańsze (na chwilę obecną). pakiety nie są ważne miesiąc tak jak w orange tylko na dłuższy czas no i te 10%-to tak jakbyś mial wszystko 10% taniej-w orange też to możesz mieć ale musisz doładować konto co 25 dni :|
Według mnie orange nie jest dobrą siecią. Mam tu na myśli platformę prepaid, bo nie korzystałem z "twojego planu".

#87957  autor: Rydels
 24 lip 2006, 14:21
Powiem tak:byłem w Idei/Oarnge (mialem przyjemnosc trafic na przelom)pare lat i zwialem.
Gdy siec nazywala sie Idea wsio bylo naprawde ok :!:
Sporo promocji i rozsadne ceny.
Po przejsciu w Orange zrobila sie kaszana->najwyzsze ceny fonow->nieciekawa i droga oferta->problemy z lacznoscia.
Obojetnie czy wezmiesz ere czy plusa,tam Ci bedzie lepiej :!: :!: :!: :!:

PS.ganc2-a w czym miales mi niby pomoc :?: :?: :?: :?:

#88114  autor: Btk_Tomas
 24 lip 2006, 20:33
ganc2 pisze:Nie, orange, według mnie nie jest dobrą siecią. Stanowczo za drogo i za malutki zasięg :| a jeżeli chodzi o Prepaidy-polecam heyah-ich stawki są najtańsze (na chwilę obecną). pakiety nie są ważne miesiąc tak jak w orange tylko na dłuższy czas no i te 10%-to tak jakbyś mial wszystko 10% taniej-w orange też to możesz mieć ale musisz doładować konto co 25 dni :|
Według mnie orange nie jest dobrą siecią. Mam tu na myśli platformę prepaid, bo nie korzystałem z "twojego planu".
Kozystam z Orange od 6 lat (Twój Plan, wcześniej Idea oczywiście), odkąd weszło Orange troszku sie pogorszyło. Może nie na tyle żeby strasznie psioczyć, sle jednak.
Mając całą rodzinę i dużo znajomych w Orange nie znajdę lepszej ofeerty niż Twój Plan.
A co do zasięgu to myślę ,że Orange ma większy zasięg od Ery (Heyah).

#88132  autor: adalis
 24 lip 2006, 20:55
witam

tak apropo zasięgu orange, przypomniała mi się sytuacja kiedy mniej więcej rok temu bedąc w knajpie, która znajdowała się w piwnicach nie było zasięgu... zdziwiłem się wczoraj jak trafiłem do tej knajpy ponownie, o dziwo był zasięg i bez problemu można było dzwonić :),
druga sytuacja z zasięgiem miała miejsce też jakiś rok temu w wakacje które spędzałem w woj. świętokrzyskim, tam też był straszny problem z zasięgiem, trzeba było wyjść na pole i to jeszcze w odpowiednie miejsce żeby zadzwonić, w tym roku jakieś 2 miesiące temu problemu już takiego nie było :) zasięg jest i to w każdym miejscu :)

Pozdrawiam ;)
Obrazek

#88833  autor: ganc2
 26 lip 2006, 17:26
Zapomniałem dodać: w orange wkurza mnie brak kodów ekspresowych. :P

#88834  autor: D@rio
 26 lip 2006, 17:30
ganc2 pisze:Zapomniałem dodać: w orange wkurza mnie brak kodów ekspresowych. :P

eee no ;) najważniejsze kody do sprawdzania stanu konta i zasilania są ;)

Obrazek