Jako użyszkodniczka Sim+ i TT mimo wszystko polecam TT. Sim+ trzymam od lat (rodzina), ale wszystko coraz bardziej przemawia na korzyść TT. Myślę, że za jakiś czas powtórzą promocję - 2 doładowanie podwojone. Do tego pakiety - za 7,32 zl (29 gr minuta / 7 gr sms) lub za 50 zl. Nawet jeśli bierzesz ten mniejszy pakiet, możesz od razu wykupić sobie ich kilka. A nie tak jak w Pakiecie Gadka w Sim+ wykupujesz 1 pakiet i dopiero, jak go wygadasz, możesz następny. I zostaje mi takie powiedzmy 11 sekund w pakiecie i co? Ja zawsze ze stoperem dzwonie do rodziny, żeby go wykończyć. Bzdura totalna! Nie będę powtarzać tego, co poprzednicy napisali (np. sumowanie ważności konta w TT, schodzenie z pakietów od razu, nie tak jak w Sim+ - wezmą Ci raz, potem schodzi jeszcze raz w normalnej stawce i dopiero zwrot... dla mnie to jakaś paranoja!).
Słuchajcie, a pamiętacie, jak można było z eryomnix wysłać smsa, nie mając n-ru w erze - logując się na maila? Był limit 5 smsów na 1 maila

Próbowałam ostatnio, bo wykorzystałam limit 10 smsów na dobę na swój nr TT i nie widzę już tego w erzeomnix

Ktoś coś wie na ten temat - może źle szukam?