Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
nie mozna powiedziec jakie wady ma system symbian.bo jest ich kilka odmian ( uiq,s60,s80, i wiele innych) i kazda ma inne wady. poniewaz temat jest w dziale nokia, to rozumiem ze chodzi o s60. ta odmiana ma kilka wad. przede wszystkim wolna praca- inne systemy szybciej sie wlaczaja, oraz szybciej dzialaja. poza tym male wyswietlacze- co z tego ze 352x416 jak jest wielkosc 3cm x4cm (nie pamietam dokladnie)...jacenty1812 pisze:Jakie sa wady symbiana. Zalety juz znam, ale chodziło by mi konkretnie o wady tego systemu.
oj tak, w sloncu jak patrze na wyswietlacz n80 to nie jest zbyt komfortowe..piotrz pisze:poza tym male wyswietlacze- co z tego ze 352x416 jak jest wielkosc 3cm x4cm (nie pamietam dokladnie)...
racja kallafior, ale najpierw trzeba umiec wykorzystac mozliwości OS'u w telefonie , a wiekszość tego nie umie i dlategp narzeka, jak juz napisałem kiedys tu na forum,Takie, że przy jego użytkowaniu krócej bateria trzyma
Z samej zasady symbian nie przyczynia się do skrócenia żywotności baterii lecz mnogość aplikacji, które się używa... zasmakuj symbiana a już nigdy nie kupisz komórki bez systemu, obojętnie jakiego czy to będzie windows, czy symbian
ech niektórzy nie umieją z OS'u w komórce korzystać , i dlatego narzekają.
nie namawiaj kallafior, to nic nie da![]()
klocil bym sie
Mam kompa na Windowsie wiec fonu na tym bublu na bank bym nie zdzierzyl![]()
![]()
Nieprawdazasmakuj symbiana a już nigdy nie kupisz komórki bez systemu, obojętnie jakiego czy to będzie windows, czy symbian !