• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#87166  autor: tomico
 21 lip 2006, 23:15
Era też swojego czasu sobie zmienila strone i na jej stronie nie moge juz kompletnie niczego znaleźc mimo ze jest od pewnego czasu. Pozatym na poczatku tak samo bylo z 1 strona orange ale potem sie poprawila.

#87167  autor: D@rio
 21 lip 2006, 23:18
tomico pisze:Era też swojego czasu sobie zmienila strone i na jej stronie nie moge juz kompletnie niczego znaleźc mimo ze jest od pewnego czasu. Pozatym na poczatku tak samo bylo z 1 strona orange ale potem sie poprawila.
No z Erą sobie jeszcze radzę. W sumie nie wiele się zmieniło. Orangę to już 3ci raz zmieniło stronę na jedną zmianę Plusa....

Obrazek

#87168  autor: przemek910
 21 lip 2006, 23:19
Nie bez przesady pochodź troche po Stronie a sie przyzwyczaisz i tzreba byc tez troche spostzregawczym w tej naszej erze, hehe :D

A z tą stroną Orange to już całkiem :!: jak mozna tak zpipepszyć!! Może zamiast "jak korzystać z uslug Orange" powinni zrobić dział "jak korzytsać z dobrodziejstw nowej odłsony strony Orange".
gdy era wprowadziała nowąstronę była przynajmniej aniekta odnośnie nowego wygłądu.a tu co? a tu doopa!!

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#87170  autor: cesarz
 21 lip 2006, 23:28
Mysle ,ze strategia Orange jest aby klienci zapomieli o IDEI .Nie patrzylem czy mozna znalesc cos o JEDNEJ IDEI. POP jes dla Orange niewygodny , jeszcze ma popularnosc , gdy zlikwiduja Pakiety Masz Gadane to bedzie koniec POP-a. :)

[ Dodano: 2006-07-21, 23:43 ]
D@rio pisze:Ani o to, ani o to. Jedno to cennik usług dodatkowych a drugie obecne promocje. A mi chodzi o stronę z wykazem wszystkich usług dodatkowych w POP-ie, wraz z ich opisem. Tak, jak poprzednio była taka strona z opisem poczty głosowej POPa, usługi "Co, Gdzię, Którędy?", GPRSu (także konfiguracji) czy HitChat'a...
...no cały wykaz usług świadczonych :?
http://www.orange.pl/portal/map/map/pop ... =POP_OFFER

#87438  autor: D@rio
 23 lip 2006, 01:12
To nie to cesarz. To jakaś ogólna oferta Orange POP a nie spis świadczonych usług.

A pozatym..może wiecie gdzie jest Mapa Zasięgu Orange teraz i gdzie jest spis salonów firmowych Orange i salonów Orange Partner ?? ...bo znowu nic nie można znaleźć na tej chorej stronie :? ...jak na Niej jestem to aż mi się nerwy pobudzają z tego powstałego burdelu.

Obrazek

#87442  autor: D@rio
 23 lip 2006, 01:23
tomico pisze:Proszę tu mapa zasięgu:
http://www.be.orange.pl/?id=zasieg
Tu po prawej stronie punkty sprzedaży:
http://www.be.orange.pl/
Nie ta mapa. Była taka, szczegółowa. Taka że można było sobie przybliżać, powiększąć, pomniejszać. No profesjonalnie i szczegółowo. Można było także wyszukać daną miejscowość i zobaczysz jak się przedstawia zasięg zarówno GSM/UMTS/NMT450i a także można było zobaczyć rozłożenie salonów...gdzie to teraz jest? Gdzieś było na http://zasieg.orange.pl :?

Punkty też nie te :? to są punkty gdzie się sprzedaje TwójInternet/BusinessEverywhere. Pozatym, sam zobacz. Zaznacz sobie LUBLIN i wyświetlą Ci się punkty...w liczbie 3. A punktów jest więcej, kiedyś była taka strona ze spisem dla całego województwa....

Obrazek

#87443  autor: tomico
 23 lip 2006, 01:27
Wiem wiem jaka to była mapa ale nie moge jej jeszcze odnaleźć, zresztą poszukam jutro bo mi się jush chce spać i nie widze na oczy dobrze.

[ Dodano: 2006-07-23, 01:30 ]
Przecież ta mapa jest na zasieg.orange.pl.

#87444  autor: D@rio
 23 lip 2006, 01:33
tomico pisze:Wiem wiem jaka to była mapa ale nie moge jej jeszcze odnaleźć, zresztą poszukam jutro bo mi się jush chce spać i nie widze na oczy dobrze.

[ Dodano: 2006-07-23, 01:30 ]
Przecież ta mapa jest na zasieg.orange.pl.

ooo...faktycznie. Już działa :-) Wcześniej mi się wyświetliło iż nie ma takiej strony :? no dobra, to kwestię mapki mamy z głowy. Teraz zostały jeszcze salony. A specjalnie szukam bo chcę podzwonić i zapytać o dostępność Nokii 6280, którą jestem zainteresowany :? to skandal, żeby klient nie mógł znaleźć tego, czego szuka. Sorry, ale jak dla mnie się tą stroną Orange tylko skompromitowało...

Obrazek

#87445  autor: Klusek
 23 lip 2006, 01:35
Sieć sprzedaży

Nie żebym coś mówił, ale obie rzeczy których szukałeś są w tym samym miejscu i wcale nie tak trudno je znaleźć, wystarczy jedno kliknięcie na głównej stronie Orange ;)

Obrazek
Obrazek

#87448  autor: D@rio
 23 lip 2006, 03:44
Klusek pisze:Sieć sprzedaży

Nie żebym coś mówił, ale obie rzeczy których szukałeś są w tym samym miejscu i wcale nie tak trudno je znaleźć, wystarczy jedno kliknięcie na głównej stronie Orange ;)
Jessu, trzeba kliknać w "mam pytanie". Ale to durne :? za Nim się przyzwyczaję to trochę zejdzie.
No dobra...dzięki Klusek! :-)

Obrazek

#87458  autor: tomico
 23 lip 2006, 09:19
No widzisz, jednak wszystko jest na stronie.

#87549  autor: Klusek
 23 lip 2006, 13:00
D@rio pisze:Jessu, trzeba kliknać w "mam pytanie". Ale to durne :?
A dlaczego durne? W końcu MASZ PYTANIE gdzie są salony i MASZ PYTANIE jaki jest zasięg :) To nie jest durne, po prostu jest inne i niestandardowe :)

Obrazek
Obrazek

#87625  autor: D@rio
 23 lip 2006, 17:00
Klusek pisze:
D@rio pisze:Jessu, trzeba kliknać w "mam pytanie". Ale to durne :?
A dlaczego durne? W końcu MASZ PYTANIE gdzie są salony i MASZ PYTANIE jaki jest zasięg :) To nie jest durne, po prostu jest inne i niestandardowe :)
hehe ;) no w sumie można też tak do tego podejść. Choć ja bym wolałby żeby to rozwiązali jak w Plusie, klikam sobie na "sieć sprzedaży" ze strony głównej i mam ;) No ale Twoje podejście do sprawy też jest bardzo słuszne choć fakt...odmienne.

Obrazek