• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 10 z 147
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 147

#86093  autor: D@rio
 15 lip 2006, 20:55
kosaz pisze:witam!!
mam do was oto takie pytanie
posiadam oferte plus 200 czyli 100min i 100 sms w abo. nie dlugo konczy mi sie umowa. wiem ze bede przedluzal umowe o kolejny okres. ale rzecz w tym że bralem w promocji "okno na swiat IV" poniewaz mam II grupe niepelnosprawnosci z tytulu wzroku. place polowe abonamentu 64.05. moje rachunki oscyulują w granicach 70-80 zl. i nie wiem co moga mi zaperoponowac. umowa konczy mi się 13 IX br.
jesli znacie odpowiedz z gory dziekuwa :)
Napewno bedą Ci proponować zmianę abonamentu, na NowegoPlua albo Godziny. Resztę to jak dla pozostałych bo za wiele Ci nie dadzą zważywszy na to że Ty i tak masz 50% żniżki a wiec dużo lepiej niż niektóre oferty utrzymaniowe ;)

Obrazek

#86147  autor: kosaz
 16 lip 2006, 10:55
ok dzieki :)
a mam pytanko jeszcze od kiedy bede mógł sie dowiadywac sie o przyslugujacych mi promocjach??
bo nie wiem na ile przed koncem umowy moge??
kiedys bylem w idei i tam bylo ze 3 miechy przed koncem umowy.

#86151  autor: przemek910
 16 lip 2006, 11:31
3 albo 2 miesiace przed koncem bez telefonu (teoretycznie) a praktycznie wtedy telefony są bardzo drogie... nie ma żadnego za 1zł :s 1miesiąc oferta z telefonem
dla biznesu w erze 4 miesiace pzred przynajmniej u mnie tak było :P

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#86186  autor: D@rio
 16 lip 2006, 16:39
Tak żeby być pewnym na 100% że jest oferta przygotowana to zadzwoń miesiąc przed zakończeniem umowy i wtedy wszystkiego się dowiesz. Wtedy bedziesz miał ofertę przygotowaną tą zarówno "z telefonem" jak i "bez telefonu".

Obrazek

#86247  autor: kosaz
 17 lip 2006, 08:41
D@rio pisze:Tak żeby być pewnym na 100% że jest oferta przygotowana to zadzwoń miesiąc przed zakończeniem umowy i wtedy wszystkiego się dowiesz. Wtedy bedziesz miał ofertę przygotowaną tą zarówno "z telefonem" jak i "bez telefonu".
dzieki serdeczne :) pomogliscie mi bardzo :)

browarrki sie nalezą dla Was

#86469  autor: tomekf
 18 lip 2006, 16:00
Witam,

Tak jak obiecałem, piszę jaką dzisiaj otrzymałem ofertę listownie.

Wszystko potwierdzam. Obecnie mam NowyPlus45, przy rachunkach 60-70 zł i po 36 miesiacach (rok temu dostałem Tanie 100 minut) dostałem:

Bezpłatna zamiana taryfy na Godziny75 + oferta "rabat na abonament"

Rabat jest na 40%, czyli będę płacił 45zł brutto.

Poza tym, jak odeślę umowę do 2 sierpnia dostanę dodatkowo pakiet 45 minut za 3 grosze do wykorzystania przez 3 miesiące.

Czyli można dostać rabat na abonament :!: Nie ma co gadać z 2601, bo oni mówią, że nie ma takiego czegoś, tylko od razu ich prosić o połączenie z działem lojalnościowym, który przyszykuje na pewno lepszą ofertę.

#86491  autor: D@rio
 18 lip 2006, 17:59
Ciekawe ;) ....no z tego co ja się orientuję oferta na miesiąc Lipiec nie obejmuje pozycji "Rabat na Abonament". Widać dostałeś tę ofertę na "ładne oczy" ;)

Swoją drogą....

Dziś właśnie mija tydzień od momentu wpłynięcia wniosku o rozwiązanie umowy na drugim numerze na koncie który posiadam. Jakoś dziwnie...nikt się do mnie z Plusa nie odezwał od tego czasu :? zastanawiam się czy to przypadek czy ktoś poprostu celowo mnie olał i nie chce ze mną rozmawiać. Ciekawe...chyba że jest to związane z tym pismem z Departamentu Reklamacji i wyrażoną zgodą...

Obrazek

#86559  autor: mardall
 18 lip 2006, 22:56
To już sam nie wiem o co chodzi... jutro zadzwonię pod 2699 i spytam sie o ten rabat w Godzinach. 45 minut za odesłanie to standard i na to można liczyć na 100% ale ten rabat ;-)

#87246  autor: tomi81
 22 lip 2006, 10:58
Hej :)

Aby nie robic za duzego off topica napisze tylko tyle, ze po ostatnich zagrywkach platformy shitplusa ostatecznie zdecyduje sie (podobnie jak Dario chyba:) na oferte Ery. Ile mozna czekac na to, ze w koncu cos z tym gniotem systemowym zrobia. Skoro od paru dni nie mozna praktycznie skorzystac z roamingu (pomimo ze wczesniej dzialal), pojawiaja sie komunikaty ze jest nieaktywny albo nie ma kasy (choc jest), i smsy z Polski na ten numer dochodza z kilkugodzinnym opoznieniem to jak z tej sieci w pp normalnie korzystac? Jednak TT bije shitplusa na glowe stabilnoscia dzialania (oferta tez ciekawa). I nawet najwiekszy zasieg i najszybsze tempo rozbudowy zasiegu (GSM oraz 3G) nic tu nie zmienia. Zasieg zasiegiem, a stabilnosc stabilnoscia. W Erze tez sie cos ciekawego na pewno znajdzie:) Pozdrowienia i sorry za off topic :)

#87247  autor: przemek910
 22 lip 2006, 11:03
No właśnie - dlaczego tak duzo osob jest za tym Plusem?
Co oni takiego robią? Przeicież u nich jest wszytsko do doopy!
Utrzymaniówka - kicha :| Te taryfy o pożal się Boże! aA termin płatności jaki macie? 7 dni? a w erze jest 14 dni a w rzeczywistosci nawet dluzej (obecnie w fazie testów, hehe)
nie ma podziałów czy do ery czy do pozostałych masz jedną stawkę w TT do wszystkich, w prmocjach np oferta uniwersalna to 40 minut wymienialnych na 160 smsow do wszytskich a nie do tylko do ery :smt011 ... :? przyszlosc jest jasna... zmieniajac (swiat na) (plus)a...na erę :lol: żart

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#87259  autor: gm
 22 lip 2006, 11:57
Termin płatności jest 14 dni. Mam Plusa, ponieważ 90% numerów na które dzownię to Plus więc jakakolwiek promocja czy pakiety sa dla mnie zawsze korzystne.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#87312  autor: Rokko
 22 lip 2006, 14:46
Ja nie narzekam, mam abonament za 55 zl plus swojaki plus wieczory i weekendy do plusa. rachunek co miesiac 81 zl. może zaczne psioczyc kiedy przyjdzie do utrzymania, ale na razie jest ok. Większośc znajomych jest w Plusie lub na stacjonarce. Na razie nie widze potrzeby zmian.Tak jak mowilem pytanie co za proponują w grudniu, jak mi sie bedzie konczyc umowa.

#87370  autor: D@rio
 22 lip 2006, 19:19
Ale praktycznie, od momentu dotarcia faktury jest 7 dni na zapłatę. No chyba że ktoś korzysta z fakturowania elektronicznego to wtedy faktycznie, jest to 14 dni.

Obrazek

#87452  autor: gm
 23 lip 2006, 09:04
D@rio pisze:Ale praktycznie, od momentu dotarcia faktury jest 7 dni na zapłatę. No chyba że ktoś korzysta z fakturowania elektronicznego to wtedy faktycznie, jest to 14 dni.
Ja korzystam z rachunku elektronicznego wiec nie wiem kiedy przychodzi FV. Wczesniej tez specjalnie nie czekalem na FV, bo i tak mam polecenie zapłaty i zawsze liczyłem się z tym, że FV jest wystawiana 7. a płatność jest do 21-22. każdego miesiąca.

#87468  autor: mardall
 23 lip 2006, 10:31
Termin opłacania faktury nie jest dla mnie akurat ważnym argumentem, nic mi nie dałoby przeciąganie terminu płatności. Mam polecenie zapłaty w banku, dostaję smsa z wysokością wystawionej faktury i to wszystko. Jedyne o co muszę zadbać to środki na koncie ;-)

#87521  autor: Jarcool
 23 lip 2006, 12:04
Plus kusi jedynie tym ze wewn sieci ma korzystne ofert ale tylko to nie jest w ogole uniwersalny. Era stawia na uniwersalnosc swoich ofert i chyba wyjdzie jej to na dobre (mam tak nadzieje)

#87666  autor: tomi81
 23 lip 2006, 20:08
*Mardall - masz racje, ja tez oplacam faktury poprzez EBOK i karte Inteligo - wszystko idzie szybko i przyjemnie, z tego co wiem w Erze tego nie ma, a moze sie myle?? W kazdym badz razie w IBOA tego nie znalazlem. W tym miejscu Plus dla Plusa. Dzis pojezdzilem po terenie - bylem za Gródkiem, pod granica (Grzybowce - piekne miejsce i ile nowych domkow powstaje) i plus rulezz, tylko ona tam byl (orange w granicach bledu, czyli logo albo nic, era 0). Potem pojechalem do OGrodniczek i tu znowu nowy BTS Plusa gotowy do odpalenia. Do tego kolejny BTS w Bialymstoku tez gotowy do odpalenia ( ul. Upalna, budynek TPSA). A wszedzie tam w terenie ery brak albo logo. Qrde i wez tu badz madry i zdecydowany, chyba calkowicie z Plusa nie zrezygnuje bo niestety czesto tam bede bywac, a Era nie kwapi sie zeby cos z tematem zasiegu zrobic :-/ Pozdrowienia PS> A moze Plus sie w koncu zreflektuje ze trzeba zaczac dbac o abonentow i jeszcze cos z tego bedzie (wiem wiem, jestem marzyciel:P)

#87669  autor: mardall
 23 lip 2006, 20:14
tomi81 - ja też marzyciel jestem niezły i mam nadzieję, że ten rabat na Godziny i mi przydzielą za jakiś czas...

#87671  autor: gm
 23 lip 2006, 20:29
mardall pisze:tomi81 - ja też marzyciel jestem niezły i mam nadzieję, że ten rabat na Godziny i mi przydzielą za jakiś czas...
Mariusz: Jak to jest? Dzwoniłeś i nie dostałeś tej oferty?

#87672  autor: D@rio
 23 lip 2006, 20:30
Ja też marzę, marzę ;) i może się te marzenia wkrótce spełnia :mrgreen: ;)

Obrazek
  • Strona 10 z 147
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 147
  • 1
  • 8
  • 9