Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem D750i i postaram się odpowiedziec na Twoje pytania
1. Moj tel posiada oprogramowanie nienajnowsze, bo R1N035, ale wszystko chodzi sprawnie i szybko.
2. Używam telefonu od grudnia 2005 i ani razu mi się nie zawiesił
3. Joystick? Brednie jakieś! Ja nie wiem czemu ludzie narzekają na joye w SE. To juz mój 3 fon tej marki i jak dotąd żaden joystick nigdy nie odmówił mi posłuszeństwa
4. Ja posiadam D750i,więc na to pytanie nie moge do konca odpowiedziec. U mnie nic się nie rusza i samo nie otwiera, aczkolwiek na innym forum słyszałem przypadki,ze w K750i klapki wyrabiały się po pewnym czasie.
5. Jak na telefon zdjęcia wychodzą całkiem dobre. Autofokus jest bardzo dobry, lampa świeci tak na oko na odległość max 1m
6. Filmy? 6
7. Telefon raz upadł mi na ziemie z 1 metra i działa bez zarzutu
8. MP3 - głośnosc przez głosnik przywoita, prze dołączone słuchawki nawet mozna powiedziec, ze bardzo dobra
9. Fabrycznie nie ma czegos takiego, ale jak sobie wgrasz aplikacje Java, to będzie
10. RDS podczas słuchania radia pokazuje Ci, jakiej stacji słuchasz, jaki wykonawca jest akurat grany czy tez nr telefonu do radiostacji. Przydatna rzecz
11. Jesli masz mozliwosc kupna za przyzwoitą cenę, bierz i sie nie zastanawiaj. Dylemat K czy D - sam nie wiem. Ja wtedy kupiłem D, bo był tanszy
Mam nadzieję, ze moje odpowiedzi pomogły Tobie choć trochę
Pozdrawiam
AoP