Apropo Orange:
POP - 3 lepsze numery płatne co miesiac 2 zł.
Pakiety sms funkcjonuja przez caly miesiac. Pakiet (ten mniejszy) na rozmowe za 6 zł, jest ważny 14 dni...
Orange Go i ich "super" promocje. Żeby dzwonić po 30gr do Orange trzeba zapłacić 6 zł (które tak naprawde przepada) i potem masz 30gr...jesli nie wydzwonisz bodajże 20 min, to rozmowy nie wyjda Ci po 30gr.
Przyjaciele: 3 numery z którymi gadasz po 12 albo 5 gr, opłata miesieczna 5 zł za każdy numer.
Wiem ze Ty masz zamiar uzupełniać wiekszymi kwotami, ale jesli ktoś uzupełni sobie 25zł i wykupi pakiet PRZYJACIELE i ROZMOWY PO 30GR, to na koncie zostanie mu ok 4 zł...mozna poszaleć...
Ja też sie długo zastanawiałem nad tym bo mam baaardzo podobna sytuacje do Ciebie, nie lubie jak ktoś sobie kpi z klientów a Orange tymi promocjami własnie to robi, zakupiłem sobie w komisie dziś starter za 4 zł SimPlusa w taryfie TEAM7, czyli smsy z 7 osobami po groszu bez pakietu i minuta z nimi po 39gr. Do innych mam po 78 i 20. Najwiecej znajomych mam w Orange, ale tylko troszke mniej w plusie. Mam teraz też przez chwile tak taka, fajnie jest ale smsy sa jak dla mnie za drogie.
Ja nie dzwonie tak strasznie dużo i doładowujac 50zł moge nie wykorzystać całej kwoty, w Simplusie i Tak Taku mi nie przepadanie, a w Orange mam 7 dni na dołądowanie a jak nie to