• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem

Czy kupilbys SE p990i ??

Tak
26
65%
Nie
14
35%

#70221  autor: NuLL
 27 kwie 2006, 11:56
MATiASS - bawisz mnie do lez swoim zafascynowaniem tym telefon :mrgreen: Patrzac na to z czego bedzie korzystal wystarczy ci K750i - ten telefon nie jest kierowany do ludzi jako zabawka ( bardziej to juz S60 ), ale jako narzedzie pracy. I moge sie zalozyc ze w ciagu najblizszego roku nie skorzystasz z videorozmow na terenie Polski. Inna kwestia jest taka ze nie bedziesz w stanie wykorzystasz nawet polowy mozliwosci zawartych w tym telefonie.

Pozdrawiam :-)

#70275  autor: MATiASS
 27 kwie 2006, 15:12
hehe myslisz ze nie uzywam programow an symbiana ??Mam zrobic zdjecie listy programow ktore mam na 6600 ??Jak chcesz bardzo prosze....A co do p990i to tel. faktycznie dla byzsnesmena,trszqe za duzy no i za drogi...Teraz bardziej podoba mi sie n80...

K750i-- :D :D POdziekuje,nie jestem zainteresowany :-D nie moj typ telefonu,pozatym anpisalem juz,ze jak bede zmienial to tylko na symbianowca :wink:

Obrazek

#77659  autor: tombzd74
 03 cze 2006, 11:58
Jest czerwiec i telefonu nadal nie ma w ofercie, ani w sprzedarzy:)) Moze ktos cos wie?

#77709  autor: tomico
 03 cze 2006, 15:15
no coż chyba bedzie maly poslizg z tym fonem ale już w sumie powienien być w sprzedaży.

#77711  autor: piotrz
 03 cze 2006, 15:20
tombzd74 pisze:Jest czerwiec i telefonu nadal nie ma w ofercie, ani w sprzedarzy:)) Moze ktos cos wie?
W europie miał być w czerwcu. W polsce? żeby był na koniec wakacji bym się cieszył...

#77712  autor: tomico
 03 cze 2006, 15:22
W polsce będzie na bank już w lipcu bo zawsze fony u nas są miesiac później.

#77787  autor: tombzd74
 03 cze 2006, 18:36
To moze Era wezmie go na swoje 10 urodziny, albo Orange na swoje pierwsze:) Cho pewnie wystawi kosmiczna cene!

Ps. Takie pytanie poza tematem. Czy ktoś wie kiedy era zaczyna swoje urodziny? No i oczywiści kiedy Orange moze wyjsc z ewentualna oferta urodzinowa?

#84647  autor: domin
 07 lip 2006, 17:42
Myślę sobie że większość obecnych tu "forumowiczów" to teoretycy zakochani w swoim k700 czy czymś podobnym... a tak naprawdę dopiero uzytkowanie telefonu jakiś czas daje jako takie pojęcie o sprzęcie. Mam P910i od pół roku, wcześniej P800... I wiem że patrząc całościowo patrząc są to świetne konstrukcje. Dzięki dużemu wyświetalaczowi (znacznie większemu niż Nokie N) i i dotykowemu sterowaniu ekranem, a także kilku opcjom klawiatury - to naprawdę genialny sprzęt. Ale nie przekona się o tym ten który uzywa telefonu do zabawy albo do szpanerki... To jest przede wszystkim profesjonalne narzędzie dla dorosłych :-)

domin

#84698  autor: Skarpyta
 07 lip 2006, 22:48
tombzd74 pisze:Ps. Takie pytanie poza tematem. Czy ktoś wie kiedy era zaczyna swoje urodziny? No i oczywiści kiedy Orange moze wyjsc z ewentualna oferta urodzinowa?

16 Września są 10 Urodziny ERY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak dostałem kalendarz od ERY to jest niebiestka kartka i pisze że to są urodziny ;-)

Obrazek
Obrazek

#87683  autor: MATiASS
 23 lip 2006, 21:30
POzwole sobie odkopac temat....Zaloze ze Se stracilo cale grono kupcow SE p990i...Ile mozna czekac ??miesicac 2 rozumiem ale kilka ??To juz przesada...PO dluzszym zastanowieniu stwierdzilem ze jak na mnie to ten telefon jest za drogi,za duzy,ma za duzo ''biznesowych'' funkcji...Byc moze niedlguo dostane nokie n80,mija mi termin umowy :wink: Kolega kupil sobie Ere MDA nie wiem jaka,ale super telefon...Teraz ciagnie mnie na Palmofony albo jakies inne maszynki z dodtykwym ekranem...Malo jest fajnych takich.

Pozdrawiam MATiASS

Obrazek

#88957  autor: NuLL
 27 lip 2006, 01:18
POzwole sobie odkopac temat....Zaloze ze Se stracilo cale grono kupcow SE p990i...Ile mozna czekac ?
Nie stracilo - lepiej dostac dopracowany produkt niz jakis bubel z wieszajacym sie softem - grubo sie mylisz jesli oni licza na zapalencow nowinek takich jak Ty ;)

Pozdrawiam :-)

#89056  autor: MATiASS
 27 lip 2006, 13:36
Gdyby tak jeszcz dbali o tych zapalencow i zmniejszyli cene tak do minimum 2.5 tys zloty :D :D Bylbym w 7 niebie...

slyszlame ze Ten soniak ma kosztowac cos kolo 3600 zl.Nie tak zle,myslalem ze bedzie powyzej 4 :twisted: :twisted: :-D :lol: :D

Obrazek