To oczym napisał oprych to jest usługa o nazwie "Plus Nieskończoność". Niestety proces jej aktywacji na kontach został już dawno zakończony i nie można jej aktywować nowym użytkownikom. Usługa (promocyjnie) została nie dawno przedlużona dla osób które już mają ją aktywną na swoich kontach. Została ona przedłużona do 28 Lutego 2007r. Owa usługa pozwala na nielimitowaną ilość połączeń do sieci PlusGSM (z wylączeniem połączeń konferencyjnych). Koszt abonamentu za tę usługę to 75 PLN.
...to tak woli przypomnienia

bo już jej nie można aktywować nowym użytkownikom.
Natomiast założycielowi tematu ja bym jednak polecił Mix'a. Oczywiście abonamentowo lepiej by to wyszło, bo można by coś innego była zgrać ale jeśli abonament nie, to nie. Myślę iż tej promocji tak szybko nie wycofają bo jest to dość dobra promocja z jednej strony, a z drugiej MIX ma bardzo dobry poziom sprzedaży obecnie a więc to tylko by popsuło sprawę. Trzecim aspektem jest to że w Plusie to, co obecnie jest promocją później wchodzi na stałe jako usługa a więc nadzieję są dość spore. Ja proponuje MIX'a. Jest dużo lepszy. Jest więcej usług obniżających koszty połączeń które właśnie sobie pozwole wymienić:
1. Darmowy Numer (10 PLN miesięcznie)
2. DWiW (5 PLN) - 60 minut, możliwość wielokrotnej aktywacji po wyk. minut (

)
3. pakiet SMS (5 PLN) - 500 szt., możliwość wielokrotnej aktywacji po wyk. SMSów. (

)
4. Swojaki - rozmowy z max. 3 numerami po 36gr./minuta
Mam nadzieje że moje rady pomogą w dokonaniu wyboru.
Pozdrawiam.