PeGaS pisze:BTW: D@rio, jeśli jeszcze nie zdecydowałeś się na OP to od 26.06, również ta oferta dostępna jest w e-sklepie, a z tego co pamiętam interesowało Cię to.
Wiem wiem. Bardzo się cieszę. Nie było mnie troszke na forum ale już nadrabiam pracowicie zaległości!
Natomiast co do Plusa. Jak wiecie złożyłem rezygnację. W poniedziałek zadzwoniła do mnie kobieta z DOPL w związku z tą rezygnacją. No i co dalej....namawiała mnie na Godziny. W ogóle była cwana

...ale nie dałem się uwieść. Jako dodatkowy profit proponowała mi cały czas ten pakiet "600 minut do Plusa" (25min x 24mies.). Powiedziałem jej że tego bonusu nie chce bo to jest wielkie g***** i dają to każdemu za wycofanie rezygnacji gdzie praktycznie bez znaczenia jest staż i rachunki. Pytała się dlaczego rezygnuje i takie tam to jej powiedziała wszystko co Wy wiecie a co tu jest napisane

Podziękowałem jej za taką ofertę i podtrzymałem rezygnację. Pierwszy numer wygaśnie 8 Sierpnia. Na koniec pogratulowała mi się że tak się świetnie orientuję w ofertach i propozycjach...jeśli chodzi o tę cześć to tyle.
Pozatym, wczoraj przyszedł do mnie list polecony od Departamentu Reklamacji z polecenia Rzecznika Prasowego i z ważniejszych rzeczy napisali że moja prośba została przekazana do właściwej komórki organizacyjnej. Ktoś się ma ze mną skontaktować w przedmiotowej sprawie.
A więc czekamy, ciekawe czy ich propozycja będzie wychodzic naprzeciw moim oczekiwaniom i czy zyska u mnie aprobatę

...mają czas do 8 Sierpnia aby mnie czymś lepszym skusić

Pozdrawiam.