szczeka pisze:
ja jako pomocnik serwisanta 'widze' troche telefonow, mam z nimi kontakt i nokia jest zdecydowanie mniej niezawodna, niz siemens, motorola, czy sagem..
heh, sądząc po Twoich dalszych wypowiedziach, chciałeś chyba napisać "nokia jest zdecydowanie mniej
zawodna niz siemens, motorola, czy sagem"^^ ale to tak przy okazji:)
do
Tragedya - MYX-8 jest soooooooper!! najpiękniejszy telefon jaki widziałem, w dodatku ma fajne funkcje, tylko o ile dobrze pamiętam nie ma radia, ale ma aparat dobry (sądze tak, ponieważ widziałem jakie zdjęcia robi MYX-6, jednak to nie ten sam aparat, ale marka ta sama, więc można się spodziewać dobrego aparatu 1,3mpx

), ma karty pamięci i mp3. no ale nie ma symbiana, ale Ty sam go zaproponowałeś^^ a jeśli chcesz telefon podobny z funkcji, tylko tańszy, to może MYX6-2?? a jeśli Cię odstrasza to Orange Menu (nie wiem czemu się tak wszyscy go czepiają, według mnie jest całkiem spoko), to w MediaMarkcie jest z sagemowskim softem, tylko kosztuje 699 zł^^ ale na Allegro można znaleźć pewnie taniej, tylko ja nie powiem ile kosztuje, bo w tej części Allegro dawno nie byłem^^ aha, ten MYX6-2 z Orange Menu kosztuje około 500zł nówka na Allegro. i myślę, że to lepszy fon od 6230i, bo ma lepszy wyświetlacz, a tak o jest zupełnie taki sam. no i jest tańszy^^ tylko ja nie wiem jakie masz podejście do Sagemów, bo jak dla mnie te telefony są lepsze od Nokii, są tak jakby niszowe^^
pozdro!
PS: wracając do MYX-8 - na Allegro są takie kabelki, które umożliwiając podłączenie zwykłych słuchawek, jednocześnie pełnią funkcję anteny radiowej!! chociaż teraz już nie pamiętam, czy takie z anteną rzeczywiście są do Sagemów...^^ ale jeśli tak, to pewnie do MYX6-2 też będą pasować. cena - około 14, 15 złotych