• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #81362  autor: Piotrbuli83
 23 cze 2006, 14:56
Mam właściwie dwa pytanka
1) Aktywująć dziś tj 23.06 promocje darmowy numer w Mix za 10 PLN bede miał darmowe rozmowy do jednego numeru przez 30 kolejnych dni, czy do konca trwania promocji, czyli 30.06? Zdaje się, że to pierwsze, ale dla pewności pytam.

2) Jak naliczane bedą opłaty (gdy przejdę na tę nową platformę w Mixie) przy promocji "Darmowy numer w Mixie". Chodzi o to czy trzeba będzie czekać, aż "oddadzą" i czy tym samym w trakcie rozmowy z darmowym numerem rozłączy rozmowę po wykorzystaniu środków z karty?

Szaukałem tu czegoś podobnego na forum ale nie znalazłem, więc proszę o pomoc w tej kwestii. Pozdrowionka :smt006

#81386  autor: Irek
 23 cze 2006, 15:45
Dokładnie masz rację usługa będzie aktywna przez kolejne 30 dni. Oczywiście poo tym okresie możesz jeszcze raz aktywować usługę, ale tylko na 7 dni do zakończenia trwania promocji. Co do drugiego to opłata za korzystanie z usługi wliczona jest w opłatę aktywacyjną.

#81466  autor: Piotrbuli83
 23 cze 2006, 21:44
Ale moje pytanie brzmi czy jak przejdę na tę nową platformę to będzie aktualizować mi "w czasie rzeczywistym", czy może dalej będę musiał włączać i wyłączać telefon po każdej rozmowie.Jeśli nie będę musiał wyłączać to w jaki sposób bedzie się aktualizowało konto w przypadku rozmów z "Darmowym numerem"....Sam już zakręciłem się w tym co napisałem,ale mam nadzieje, że ktoś mnie zrozumie i będzie w stanie odpowiedzieć. Pozdrowionka

[ Dodano: 2006-06-23, 21:59 ]
Czy może zapytać się Agatki?? :lol: :D :-D :smt005

#81480  autor: D@rio
 23 cze 2006, 22:11
Agatka pewnie nie będzie znała odpowiedzi na to pytanie ;) Natomiast...ja Ci odpowiem :mrgreen: Otóż, w przypadku platformy OCP stan konta jest aktualizowany w czasie rzeczywistym natomiast w przypadku połączeń z darmowym numerem opłaty nie będą poprostu naliczane ;) ....dodam, że w przypadku tej że platformy nie występuje coś takiego jak "Wyłącz i włącz telefon" :)

Obrazek

#81483  autor: Piotrbuli83
 23 cze 2006, 22:16
Super....o to właśnie mi chodziło. Dzięki wielkie :-)