hehe IreQ

wiem, że chodzi o mnie. ale to jest moje zdanie. tak jak ktoś może napisać, że Era czy Plus są takie jak ten samochód. to też jest czyjeś zdanie. a ja tak sądzę, ponieważ, choć Orange jest drogie, ma dla mnie bardzo dobrą ofertę, jak i dla mojej rodziny. nigdy nas nie oszukali, jesteśmy w tej sieci od zawsze. ale uważamy, że Idea była lepsza, bo to prawda! trochę się wkurzyliśmy, że był ten rebranding, ale potem nie zauważyliśmy różnicy

dla nas Orange jest dobre i tyle
pewnie ktoś się będzie czepiał, że tak myślę. ale ciągle powtarzam, w kwestii "co jest lepsze" naprawdę liczy się tylko własne doświadzenie z danym produktem, ofertą i swoja opinia... i zawsze się wszyscy mnie czepiają, a to, że lubię Siemensy, a to że lubię Orange, a to że nie lubię Nokii... do cholery, każdy ma swoje zdanie! ja nikogo się nie czepiam, zawsze podchodzę pokojowo... coś zdaje mi się, że osoby, które są na forum długo, nie mają poszanowania dla nowicjuszy i dla ich zdania. tylko chodzi też o to, że ja dopiero skończyłem podstawówkę, mam średnią 5.4 i idę do gimnazjum międzynarodowego (nie prywatnego) (mówię to, żeby nikt nie mówił "wracaj do nauki") i próbuję jakoś na tym forum być, bo telefony mnie interesują. ale najwyraźniej nie potraficie być tolerancyjni dla osób, które są laikami, ale chcą wiedzieć więcej na temat telefonów i wiedzę chcą zdobyć za pomocą Was, osób zapoznanych z tematem.
jeszcze raz mówię: orange jest DLA MOJEJ RODZINY I MNIE dobre, ale to jest NASZE zdanie i nie ma prawa nikt uważać nas za gorszych, bo tak uważamy!
chyba znów dam sobie spokój z tym forum, tylko tym razem na zawsze, bo moje zdanie o Waszym podejściu do osób mojego rodzaju się potwierdza coraz bardziej, a ja nie mam zamiaru za swoje przekonania znosić jakiś obelżywości skierowanych do mnie
i tak jednak mówię Wam POZDRO!