kallafior pisze:Blackall przeczytałem Twój test i bardzo mi się podobał. Szkoda, że tak mało uwagi poświęciłeś przeglądarce internetowej i surfowaniu po internecie przy użyciu tej nokii E61, ale rozumiem, że chcesz oddzielnie potraktować ten temat. No trudno, poczekam cierpliwie.
Dzięki, tak, chce zrobic test przaeglądarki osobno bo na prawde warto - jest prawie idealna
kallafior pisze:Co do funkcjonalności E61, to jak sam napisałeś, za dużo jest w tym smartfonie drobnych niedoróbek. Przyznam szczerze, że troszkę mnie zniechęciły, a najbardziej ten joystick. W n6630 jest to świetnie rozwiązane, a niestety w tym modelu, brzydko powiedziawszy, dali d@@y. Reszta wpadek byłaby dla mnie mniej istotna. Widzę także znaczne plusy... głośność, na którą zwróciłeś uwagę to dla mnie bardzo duży postęp. Pierwsze na co zwracam uwagę w fonie to głośność i jakość odtwarzanego dźwięku.
Podsumowując, to fonik ten mnie troszkę zawiódł... na pierwszy rzut oka (po teście), ale musiałbym troszkę na nim popracować by ostatecznie osądzić jego przydatność:)
Pozdrawiam
Tak.. szkoda tego joya bo niezbyt ciekawie sie nim bawi. Jest jeszcze mozliwosc, ze taka wada jest tylko w moim modelu, nie wiem, nie bawilem sie innymi