• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #80606  autor: Giorgio_Armani
 20 cze 2006, 00:58
Czy to co w temacie jest możliwe?? Ewentualnie do jakiejś innej sieci. Mam mały abo i w pp było by taniej. Najczęściej ślę eski, mało rozmawiam :D

#80620  autor: Irek
 20 cze 2006, 09:48
Nie ma mozliwości przejścia do Simplusa z abonamentu z zachowaniem numeru. Zresztą nie ma wogóle takiej możliwości. To jest niestety Plus GSM. Po zakończonej umowie trzeba będzie niestety kupić nowy starter z numerem.

#80623  autor: Kaczy
 20 cze 2006, 10:22
A ciekawe, czy da się przejść do np. POP`a?
No i później do Simplusa! :lol:

Tak wielkim kołem, ale nie tracąc numeru.

...::: Made for loneliness :::...

#80638  autor: D@rio
 20 cze 2006, 11:33
Kaczy pisze:A ciekawe, czy da się przejść do np. POP`a?
No i później do Simplusa! :lol:

Tak wielkim kołem, ale nie tracąc numeru.
Też niestety nie. Da się przejść do Heyah a później z Heyah dopiero do POP'a bo tylko Heyah przyjmuje klientów z grupy post-paid do swojego pre-paid'a. Zastanawiam się czy wkrótce TakTak nie będzie robił tego samego...

Obrazek

#80667  autor: Giorgio_Armani
 20 cze 2006, 15:18
Panowie, wielkie dzięki.
Da się przejść do Heyah
Czyli do Heyahu mogę przejść z zachowaniem mojego numeru? Ile to by kosztowało??

#80670  autor: Kaczy
 20 cze 2006, 15:32
D@rio pisze: Da się przejść do Heyah a później z Heyah dopiero do POP'a bo tylko Heyah
No raczej później do Simplusa :)
Dla chcącego nic trudnego. Tylko wyjdzie od groma kasy, za takie przemieszczanie się.

...::: Made for loneliness :::...

#80675  autor: Rokko
 20 cze 2006, 16:35
jezeli chodzi o plusa to tu jest link u nich to sie nazywa konwersja, takze jest mozliwosc przejscia z simplusa na abonament:
http://www.simplus.pl/simplus/showDoc.d ... _konwersja
w druga strone nie ma szans.pamietam, ze kiedys w erze jak sie rezygnowalo po umowie to numer automatycznie stawal sie tak - takiem

#80677  autor: D@rio
 20 cze 2006, 17:11
Rokko pisze:jezeli chodzi o plusa to tu jest link u nich to sie nazywa konwersja, takze jest mozliwosc przejscia z simplusa na abonament:
http://www.simplus.pl/simplus/showDoc.d ... _konwersja
w druga strone nie ma szans.pamietam, ze kiedys w erze jak sie rezygnowalo po umowie to numer automatycznie stawal sie tak - takiem
Automatycznie nie, tylko konsultanci proponowali przejście na TakTak'a. Era jest o tyle dobra że można migrować praktycznie z wszystkich poziomów na każdy jeden. A Plusie tego niestety nie ma - a szkoda. No ale tam jest inna obsluga klienta i inne priorytety ;)

Natomiast przejście do Heyah z tym samym numerem kosztuje jak się nie mylę 61zl. ...zajrzyj na WWW Heyah. Tam są wszystkie potrzebne dokumenty i instrukcja.

Obrazek

#81761  autor: Th0mas
 25 cze 2006, 11:48
Gdy w zeszłym roku pytałem o to w salonie firmowym Plusa w Częstochowie, powiedzieli mi, że będzie to możliwe na początku tego roku... widać początek roku się przedłuża ;)