• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #79926  autor: adrian.exe
 15 cze 2006, 20:50
Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
Wiadomo o co chodzi,tak jak w temacie co myślicie o noki 6630 Music Edition ? ? Zaciekawił mnie ten telefon,ponieważ sam posiadam model 6630,więc ten może być jego następcą.Narazie nie znam jego wszystkich parametrów,czy będzie miał lepszy aparat od poprzednika,większą pamięć wbudowaną,może podczerwień.
Smartfon 6630 Music Edition jest dostępny w unikalnym czerwonym kolorze lub tradycyjnym, aluminiowo-szarym. Jest wyposażony w czytnik kart MMC służący do kopiowania i przesyłania utworów muzycznych między telefonem a kompatybilnym komputerem, adapter słuchawkowy AD-15, ułatwiający połączenie smartfonu Nokia 6630 ze stereofonicznym zestawem słuchawkowym o standardowej wtyczce 3,5 mm lub z głośnikami stereofonicznymi oraz kartę MMC o pojemności 256 MB, na której można zapisać do 15 płyt CD!
Mnie w szczególności ciekawi bateria i aparat i czy telefon będzie mógł rywalizować np. z w800i,lub w810i.A najbardziej męczy mnie to,czy będzie możliwość wgrania softa z Music Edition do klasycznej 6630. Czekam na wasze odpowiedzi,uwagi odnośnie telefonu itd.

Dodaje wam link do strony producenta:
Nokia 6630 Music Edition
Obrazek: ###
Ostatnio zmieniony 15 cze 2006, 22:08 przez adrian.exe, łącznie zmieniany 1 raz.

::Przyszłość jest jasna,przyszłość to Orange::
Vinamp i Raphael_12,takich napalonych małolatów na SPAM jeszcze na świecie nie było...GAME OVER
Nie pojawiajcie się na moim forum,nie macie tam czego szukać!

#79939  autor: tomico
 15 cze 2006, 21:44
Według mnie music edition ma tylko inne słuchawki i wieksza kartę pamięci w porównaniu do zwykłej 6630. Ewentualnie może mieć trochę zmodyfikowany soft ale tego nie jestem pewny. Reszta funkcji taka sama jak w zwykłej 6630. Ten telefon może śmiało rywalizować z SE ponieważ jakość dźwieku będzie tak samo bardzo dobra. Jedyna róznica jest taka że SE mają 2mpx a nokia 1,3 mpx.

#79949  autor: piotrz
 15 cze 2006, 22:08
6630 music edition niczym się nie różni, oprócz koloru obudowy i dodatkowego zestawu music pack (pare akcesoriów).

Aha, zły dział i zła nazwa tematu.

#79950  autor: Klusek
 15 cze 2006, 22:10
...oraz kartę MMC o pojemności 256 MB, na której można zapisać do 15 płyt CD!

Chyba "troszkę" przesadzili, przecież żeby zmieścić 15 płyt na 256MB to MP3 (bo zakładam, że o nie chodzi) muszą być w koszmarnej jakości. No chyba, że im o single chodziło :wink:

Obrazek
Obrazek

#79951  autor: Blackall
 15 cze 2006, 22:23
piotrz pisze:6630 music edition niczym się nie różni, oprócz koloru obudowy i dodatkowego zestawu music pack (pare akcesoriów).

rozni się jeszcze tym, ze ma standardowo zainstalowany odtwarzacz mp3 taki jak w n70. :wink:

SymbianOS.pl
Mobility

#79954  autor: piotrz
 15 cze 2006, 22:42
Blackall pisze:
piotrz pisze:6630 music edition niczym się nie różni, oprócz koloru obudowy i dodatkowego zestawu music pack (pare akcesoriów).

rozni się jeszcze tym, ze ma standardowo zainstalowany odtwarzacz mp3 taki jak w n70. :wink:
To można sobie samemu bez łaski wgrać :mrgreen: :-D Ale zmian w poddzespołach nie ma żadnych

#79955  autor: adrian.exe
 15 cze 2006, 22:44
Czyli według was jest to kolejny telefon pod inną nazwą,ale z tymi samymi funkcjami?!
Mam nadzieje,że coś więcej do niego wpakują,no i że soft coś poprawi,którego będę mógł wgrać do mojej n6630.Telefony najbardziej będą się różnić ceną i oto cała prawda :evil:

::Przyszłość jest jasna,przyszłość to Orange::
Vinamp i Raphael_12,takich napalonych małolatów na SPAM jeszcze na świecie nie było...GAME OVER
Nie pojawiajcie się na moim forum,nie macie tam czego szukać!