• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #79851  autor: janek5601
 15 cze 2006, 11:41
Witam!!!!

kika dni temu kupiłem nokie 6103.... ogolnie fajny telefonik ale ma bardzo mało pamięci. w opisie jest napisane ze telefon ma 4,6Mb pamieci. ja po usunieciu wszystkiego co bylo w tym telefonie seryjnie(dzwonki, tapety, gierki) uzyskalem ok2mb i nie moge juz nic wiecej usunac. Wiek ktos moze w jaki sposo mozna zwolnic jeszcze trochew pamieci??????
Z gory dzieki POZDRAWIAM :)

#79921  autor: tomico
 15 cze 2006, 20:17
Może ta pamięć jest zajęta przez kontakty i smsy które się skopiowały ci z karty sim. Innego wyjścia nie widze skoro wszystko inne usunąłeś.

Jeszcze mi się przypomniało o tym że soft ktory masz wgrany może zajmować tą pozostałą pamięć. To zależy np. u jakiego operatora telefon był kupiony. Możesz iść do serwisu i tam ci wymienią soft.

#79987  autor: janek5601
 16 cze 2006, 09:45
Ok dzieki... wpadne do serwisu i spytam o to. kontakty i wiadomosci sie nie skopiowaly wiec to pewnie to. pozdro :)