• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #77543  autor: wendzior
 02 cze 2006, 18:26
mam problemik
moja komorka dostala od innej :( i pekła szybka na przednim panelu (ta co ochrania wyswietlacz - na szczescie spelnila swoja role :-) )
i mam pytanie czy w autoryzowanym serwisie nokii wymienia mi ją czy bede musial kupic przedni panel??
i baaardzo prosze o przewidywaną cene. bo szybka powyzej 15 zl mam nadzieje ze nie bedzie kosztowala.

dam pomógł (naprawde :D)
 #77564  autor: piotrz
 02 cze 2006, 19:47
wendzior pisze:mam problemik
moja komorka dostala od innej :( i pekła szybka na przednim panelu (ta co ochrania wyswietlacz - na szczescie spelnila swoja role :-) )
i mam pytanie czy w autoryzowanym serwisie nokii wymienia mi ją czy bede musial kupic przedni panel??
i baaardzo prosze o przewidywaną cene. bo szybka powyzej 15 zl mam nadzieje ze nie bedzie kosztowala.

dam pomógł (naprawde :D)
Za darmo? Na pewno nie! Bo to nie jest wada fabryczna (a takie obejmuje gwarancja)
Co do wymiany szybki to jak kupowałem swoją 6600 to miała rysy na ekranie- facet powiedział że może wstawić nową szybkę za 10zł. Do serwisu Nokii nie chodź- zarządają ze 100zł albo więcej :smt005

#77580  autor: wendzior
 02 cze 2006, 20:21
czyli w jakims dobrym komisie mi to zrobią??

#77586  autor: piotrz
 02 cze 2006, 20:33
tak. :)

#77587  autor: ywis
 02 cze 2006, 20:36
wendzior pisze:czyli w jakims dobrym komisie mi to zrobią??
Dokładnie, jakiś komis w Twoim mieście i wymienią Ci za 10 - 20 zł to jest maks.
Masz jeszcze taką opcje, że możesz sobie sam kupić i wymienić tą szybke lub po prostu kupić oryginalny przedni panel i go wymienić, aczkolwiek wymiana szybki zapewne będzie tańsza i zaoszczędzisz na tym.

#77713  autor: wendzior
 03 cze 2006, 15:24
musialem kupic nowa obudowke :?
ale i tak jest spoko w porownaniu do tamtej.
a jeszcze jedno pytanie
tylni panel nie ma ani jednej ryski nawet pod swiatlem i czy mozna by go jakos opchnąc??
jak tak to po ile :D

#77717  autor: tomico
 03 cze 2006, 15:30
Spróbuj go opchnąć na allegro, może ktoś go kupi tylko nie przesadź z ceną.