• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #75520  autor: chris85
 23 maja 2006, 16:08
w orange jest opcja, że z karty abonamentowej można doładować komuś karte pop - czy da rade załadować pop-a z karty Heyah???????? :?: :?: :?:

#75521  autor: Kaczy
 23 maja 2006, 16:09
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Nie nie da rady- to tylko działa wewnątrz sieci i w dodatku tylko w Twoim Planie.

...::: Made for loneliness :::...

#75556  autor: D@rio
 23 maja 2006, 17:38
Tylko w Twoim Planie? A mi się zdaje że we wszystkich ofertach abonamentowych Orange poprostu. Ponadto, słyszałem że jest jakaś usługa teraz "powiększ swojego Mixa" to można sobie samemu doładować konto powięszając tym samym swój limit połączeń...

Obrazek

#75557  autor: Kaczy
 23 maja 2006, 17:42
D@rio pisze:Tylko w Twoim Planie? A mi się zdaje że we wszystkich ofertach abonamentowych Orange poprostu. Ponadto, słyszałem że jest jakaś usługa teraz "powiększ swojego Mixa" to można sobie samemu doładować konto powięszając tym samym swój limit połączeń...
No chyba jest coś takiego, że można sobie powiększyć limit połączeń.

A z tym Twoim Planem to tak napisałem, bo mnie rozbawił poprzedni post.... :smt005

...::: Made for loneliness :::...

#75605  autor: Irek
 23 maja 2006, 18:53
Korzystając z punktów Profit można powiększyć sobie jak i innej osobie stan konta lub zwiększyć pakiet minut niezależnie od tego czy jesteśmy w abo mixie czy pre-paidzie!

"And one more thing..."