• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 70 z 168
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 168

#753107  autor: RBM 200GB LTE
 01 paź 2014, 17:38
Roczną ważność promocyjnego konta internetowego w megabajtach można uzyskać na promocyjnym starterze Startery Orange Free na Kartę 9 zł 0,5 GB + 0,5 GB. Kupiłem to bo potrzebowałem karty SIM LTE. Na start dostajemy 500 MB i po włączeniu RWK 30 dniowy bonus wydłuża się o rok. Tylko to jest inne konto niż to od Lionów czy Laysów. Nie wiem jak tam załadować większą liczbę megabajtów. http://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary ... 776318.pdf

[ Dodano: 2014-10-01, 17:56 ]
Wydaje mi się że to pakiet wakacyjny przedłużony pewnie pakietem 100 MB ale głowy sobie uciąć nie dam.

#753124  autor: columbo
 01 paź 2014, 18:58
Roczną ważność promocyjnego konta internetowego w megabajtach można uzyskać na promocyjnym starterze Startery Orange Free na Kartę 9 zł 0,5 GB + 0,5 GB. Kupiłem to bo potrzebowałem karty SIM LTE. Na start dostajemy 500 MB i po włączeniu RWK 30 dniowy bonus wydłuża się o rok. Tylko to jest inne konto niż to od Lionów czy Laysów. Nie wiem jak tam załadować większą liczbę megabajtów.http://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary ... 776318.pdf[ Dodano: 2014-10-01, 17:56 ]
Wydaje mi się że to pakiet wakacyjny przedłużony pewnie pakietem 100 MB ale głowy sobie uciąć nie dam

#753178  autor: darek638
 02 paź 2014, 02:00
ppm, wiedzę posiadam ale nie używam bo mam abo. I nie mam zgody jej upowszechniać ponieważ nie jestem jej autorem. Na forum zbyteczne są cwaniaczki z 7 postami, którzy myślą(?), że zamiast ruszyć mózgiem dostaną gotowca.

Nigdy więcej Play.

#753182  autor: ppm
 02 paź 2014, 06:58
powiedzieć 'rusz głową' to można młodszemu bratu gdy się go uczy matematyki a nie na forum telekomunikacyjnym na którym dla twojego zdziwienia szuka się dobrej oferty. tyle w temacie

#753227  autor: anonymous093133
 02 paź 2014, 11:02
darek638 pisze:ppm...Na forum zbyteczne są cwaniaczki z 7 postami...
Też miałeś kiedyś 7 postów.
A określanie innych cwaniaczkami jest głupie i prymitywne.
Nie chcesz pomagać to nie pomagaj.
Twój wybór.

#753233  autor: b-asia
 02 paź 2014, 12:21
RBM 200GB LTE pisze:Roczną ważność promocyjnego konta internetowego w megabajtach można uzyskać na promocyjnym starterze Startery Orange Free na Kartę 9 zł 0,5 GB + 0,5 GB. Kupiłem to bo potrzebowałem karty SIM LTE. Na start dostajemy 500 MB i po włączeniu RWK 30 dniowy bonus wydłuża się o rok. Tylko to jest inne konto niż to od Lionów czy Laysów. Nie wiem jak tam załadować większą liczbę megabajtów. http://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary ... 776318.pdf

[ Dodano: 2014-10-01, 17:56 ]
Wydaje mi się że to pakiet wakacyjny przedłużony pewnie pakietem 100 MB ale głowy sobie uciąć nie dam.
człowieku halo tu ziemia tak moszna robić na kazdym starterze

[ Dodano: 2014-10-02, 12:26 ]
darek638 pisze:ppm, wiedzę posiadam ale nie używam bo mam abo. I nie mam zgody jej upowszechniać ponieważ nie jestem jej autorem. Na forum zbyteczne są cwaniaczki z 7 postami, którzy myślą(?), że zamiast ruszyć mózgiem dostaną gotowca.
nie wpłacajcie mu pieniedzy przelałam, mu 10zł miał mi za to dać ten sposub a terz sie dran niodzywa

#753237  autor: Golarz Filip
 02 paź 2014, 12:39
b-asia pisze: nie wpłacajcie mu pieniedzy przelałam, mu 10zł miał mi za to dać ten sposub a terz sie dran niodzywa
Uważam siebie za kreatywnego,owszem,ale na takie "oczernianie" to bym nie wpadł.No może, gdybym kupił od kogoś konto ze stażem i nabitymi postami to może,ale takie zabiegi to już nawet w gimnazjum byłyby wyśmiane.
Czekam na moment w którym i moja skromna osoba zostanie oskarżona o wyłudzenie,kradzież,przywłaszczenie czy morderstwo...
Ktoś wcześniej dziwił się,że nietolerowane są osoby z małą ilością postów,czy też tworzy się kółko wzajemnej adoracji.
Macie przykład kolegi/koleżanki powyżej,do czego prowadzą takie paranoje :-)

Acha,i powiem Ci b-asia,że gdyby Darek się uparł,to jest w stanie wytoczyć Ci już proces ( owszem o niskiej szkodliwości czynu ) za pomówienie. Zwrócenie się na drodze postępowania sądowego do administracji Telepolis o Twój nr IP,potem ta sama droga do Twojego dostawcy internetowego i widząc Twoją stylistykę i ortografię ( pomijając fakt,że nie stosujesz stylometrii ) śmiem twierdzić,że nie siedzisz za żadnym TORem,więc Twoje niewinne kłamstewko mogło by się skończyć w sądzie.Jak już jesteś dorosły,to pewnie grzywna nie byłaby na tyle bolesna co fakt,że jesteś sądownie skazany/a.
A jeśli jeszcze jesteś na garnuszku rodziców,pewnie zamiast harców w sieci,miał/a byś szlaban na komputer i pewnie gwiazdka by zgasła :-)

edit 2: a że można wygrać sprawy w sądzie nawet o dwadzieścia parę złotych to pokazał niedawno proces ws.opłaty za A1 :-)
Ostatnio zmieniony 02 paź 2014, 12:48 przez Golarz Filip, łącznie zmieniany 2 razy.

#753238  autor: lluukk
 02 paź 2014, 12:42
co tu się zaczyna dziać ?
ja dzięki temu Forum dowiadywałem się wiele w temacie "oszczędzanie".
co rusz pojawiają się jakieś podpowiedzi.
jak miałem jakieś pytania to zawsze uzyskałem pomoc i wyjaśnienie.

przepychanki słowne i wyzwiska tylko zaciemniają obraz tego, że tu wielu sympatycznych ludzi chętnie pomaga innym.

lluukk

#753243  autor: Sirmark
 02 paź 2014, 13:00
darek638 pisze: Na forum zbyteczne są cwaniaczki z 7 postami, którzy myślą(?), że zamiast ruszyć mózgiem dostaną gotowca.
Chyba coś ci się pomyliło. To forum jest od pomagania, a nie od wyzywania kogoś od cwaniaczków.
Nie chcesz nic sensownego napisać, to powstrzymaj się od kliknięcia w "Wyślij".

I ogólnie: proszę o nie robienie offtopów.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#753254  autor: b-asia
 02 paź 2014, 13:37
Golarz Filip pisze:
b-asia pisze: nie wpłacajcie mu pieniedzy przelałam, mu 10zł miał mi za to dać ten sposub a terz sie dran niodzywa
Uważam siebie za kreatywnego,owszem,ale na takie "oczernianie" to bym nie wpadł.No może, gdybym kupił od kogoś konto ze stażem i nabitymi postami to może,ale takie zabiegi to już nawet w gimnazjum byłyby wyśmiane.
Czekam na moment w którym i moja skromna osoba zostanie oskarżona o wyłudzenie,kradzież,przywłaszczenie czy morderstwo...
Ktoś wcześniej dziwił się,że nietolerowane są osoby z małą ilością postów,czy też tworzy się kółko wzajemnej adoracji.
Macie przykład kolegi/koleżanki powyżej,do czego prowadzą takie paranoje :-)

Acha,i powiem Ci b-asia,że gdyby Darek się uparł,to jest w stanie wytoczyć Ci już proces ( owszem o niskiej szkodliwości czynu ) za pomówienie. Zwrócenie się na drodze postępowania sądowego do administracji Telepolis o Twój nr IP,potem ta sama droga do Twojego dostawcy internetowego i widząc Twoją stylistykę i ortografię ( pomijając fakt,że nie stosujesz stylometrii ) śmiem twierdzić,że nie siedzisz za żadnym TORem,więc Twoje niewinne kłamstewko mogło by się skończyć w sądzie.Jak już jesteś dorosły,to pewnie grzywna nie byłaby na tyle bolesna co fakt,że jesteś sądownie skazany/a.
A jeśli jeszcze jesteś na garnuszku rodziców,pewnie zamiast harców w sieci,miał/a byś szlaban na komputer i pewnie gwiazdka by zgasła :-)

edit 2: a że można wygrać sprawy w sądzie nawet o dwadzieścia parę złotych to pokazał niedawno proces ws.opłaty za A1 :-)
haha ta historia mnie urzekła czekam na dalszy jej ciąg a szczegulnie na ostatnie zdanie ------ i wtedy się obudziłem w polszce

#753266  autor: pata
 02 paź 2014, 14:15
SirmarK pisze:
darek638 pisze: Na forum zbyteczne są cwaniaczki z 7 postami, którzy myślą(?), że zamiast ruszyć mózgiem dostaną gotowca.
Chyba coś ci się pomyliło. To forum jest od pomagania, a nie od wyzywania kogoś od cwaniaczków.
Nie chcesz nic sensownego napisać, to powstrzymaj się od kliknięcia w "Wyślij".

I ogólnie: proszę o nie robienie offtopów.
Nie powiedzą jak zrobic, bo handlują tym na allegro i wola zebys kupil od nich. Chyba czas zeby napisac rzecznikowi W. Jabczynskiemu w prywatnej wiadomosci o tym bledzie. Skonczy sie handelek #janusze. A jak jeszcze orange popoprawia transfery z 5GB na 100MB to bedzie dramat dla handlarzy, ktorzy sprzedali spore ilosci tego :) I kto teraz jest cwaniaczkiem?

#753316  autor: bazooka
 02 paź 2014, 17:40
Przepraszam za jeszcze jedno zdanie offtopu...
...ale kolega Golarz Filip, tak elokwentnie i być może bezwiednie też kogoś właśnie pomówił (pewnie nie będziemy się doszukiwać prawdy), że chciałbym by tak samo elokwentnie napisał zgodnie z tezą Administratora
SirmarK pisze:...To forum jest od pomagania, a nie od wyzywania kogoś od cwaniaczków....
...o swoim sposobie na rok ważności pakietu wakacyjnego by skończyć ten ferment tu.
Inaczej trzeba będzie się zgodzić z nowym-nienowym użytkownikiem pata... i uruchomić blog WJ.
Kto za :?:
Proszę również o jasną wypowiedź SirmarK

#753350  autor: kaspeed
 02 paź 2014, 20:15
darek638, Poprosze PM z jakims faq :* a jak nie to spoko...przetrwam jakoś

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:

#753453  autor: Ufo atakuje
 03 paź 2014, 11:08
pata pisze:
Nie powiedzą jak zrobic, bo handlują tym na allegro i wola zebys kupil od nich. Chyba czas zeby napisac rzecznikowi W. Jabczynskiemu w prywatnej wiadomosci o tym bledzie. Skonczy sie handelek #janusze. A jak jeszcze orange popoprawia transfery z 5GB na 100MB to bedzie dramat dla handlarzy, ktorzy sprzedali spore ilosci tego :) I kto teraz jest cwaniaczkiem?
Na pewno nie ty. :)

#753461  autor: Sig
 03 paź 2014, 12:04
Weźcie się ludzie ogarnijcie, bo jak to gimbusy mówią żal.pl się zaczyna tutaj robić... To forum zawsze było platformą wymiany sposobów na nadużywanie promocji operatorów, a teraz jeden z drugim Janusza Biznesu próbuje grać. Żenada.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#753470  autor: Dylvish
 03 paź 2014, 12:28
Wlasnie....jakis pomysl jak on te karty robi?

I come in peace,you go in pieces.

#753472  autor: jwnp
 03 paź 2014, 12:42
Sprzedający na allegro jest cały czas na tym forum, gdyż opis w aukcji został bardzo szybko zmieniony. Znajdowała się tam instrukcja w jaki sposób doładować kartę sim dodatkowymi MB internetu na której już było 30GB na rok

[ Dodano: 2014-10-03, 12:51 ]
Napisane było coś o taryfie Orange Go doładowaniu kodami z leysów i przejściu na taryfę Orange Free. Musi być jakaś nowa luka w nowych starterach Orange.
  • Strona 70 z 168
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 168
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70