• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #75263  autor: ajdol
 22 maja 2006, 16:01
Witam
Czy możliwe jest przejście z twojego mix'a na twój plan?
Czy trzeba podpisywać nową umowe i płacić karę umowną?
Czy dostają możliwość zakupu telefonu w promocji?

z góry dzięki:)

#75267  autor: tomico
 22 maja 2006, 16:13
Jeśli twoja umowa trwa to koszt zmiany taryfy wynosi do 61zł i nie musisz podpisywać nowej umowy. Nie dostaniesz także telefonu w promocji. Nie płacisz kary umownej tylko opłatę za zmianę taryfy(do 61 zł).

Jeśli twoja umowa się kończy to podpisujesz nową na twój plan, bierzesz telefon w promocji. Nie płacisz wtedy za zmianę taryfy i kary umownej.

#75369  autor: ajdol
 22 maja 2006, 20:09
"Witam serdecznie
W odpowiedzi na Pana pytanie, uprzejmie informuję, iż istnieje możliwość przejścia z oferty Twój MIX na Twój Plan. Migracja jest realizowana bezpłatnie. Jeżeli data umowy zbliża się do końca to istnieje możliwość zakupu nowego telefonu w cenie promocyjnej. Na dzień dzisiejszy na 65 dni przed data zakończenia umowy można skorzystać z programu propozycja, przedłużyć umowę oraz uzyskać nowy aparat telefoniczny. Nie ma możliwości wymiany telefonu przy migracji z oferty MIX na abonament.
Pozdrawiam
Aneta S******"

jednak bezpłatnie jest :P

#75387  autor: tomico
 22 maja 2006, 20:55
No no a myslałem że trzeba coś płacić bo ja płaciłem 61 zł za przejście z Orange Firma 100 do Orange Top Firma 300.
 #75475  autor: cesarz
 23 maja 2006, 10:31
ajdol pisze:Witam
Czy możliwe jest przejście z twojego mix'a na twój plan?
Czy trzeba podpisywać nową umowe i płacić karę umowną?
Czy dostają możliwość zakupu telefonu w promocji?

z góry dzięki:)
interesowalem sie tym, za przejscie placi sie 30zl (z jednej idea mix) czas konca umowy nie zmienia sie.