- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
dodam, ze simplus jest najkorzystniejszy pod względem przedłużania wazności konta
doladowujesz za 100 zl i masz konto wazne przez pol roku i 15 zl gratis
gdy jest jakas promocja i dostaniesz darmowe minuty i/lub esy, to niestety bedzie mozna je wykorzystac tylko przez 30 dni
ja od stycznia juz 2x dostalem takie pakiety
gdy jest jakas promocja i dostaniesz darmowe minuty i/lub esy, to niestety bedzie mozna je wykorzystac tylko przez 30 dni
ja od stycznia juz 2x dostalem takie pakiety
yyyy.... a doładowanie dwoma 50zł w Tak Taku o ile przedluża? Chyba, że liczyć nie umiem... ^^znal pisze:dodam, ze simplus jest najkorzystniejszy pod względem przedłużania wazności konta

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"
ehh, a kto (za przeproszeniem) normalny doładowuje 2x100zł na raz? przecież to sie mija z celem. Zresztą to 15zł to już detal. Najważniejszym i zarazem chyba jedynym kryterium wyboru sieci jest to, do jakich sieci piszesz/dzwonisz najwięcej, bo wszystkie mają podobne ceny.
Dlaczego znowu mija się z celem. Może chce doładowywać telefon raz na pół roku.orB pisze:ehh, a kto (za przeproszeniem) normalny doładowuje 2x100zł na raz? przecież to sie mija z celem. Zresztą to 15zł to już detal. Najważniejszym i zarazem chyba jedynym kryterium wyboru sieci jest to, do jakich sieci piszesz/dzwonisz najwięcej, bo wszystkie mają podobne ceny.
"And one more thing..."
tu nie chodzilo o 2x100 tylko 2x50, a skoro istnieja nawet wieksze opcje w tak-taku to pewnie ktos sobie za tyle doladowuje
a 15 zeta piechota nie chodzi
przykladowo ja wydzwaniam ok 2 do 5 min i pisze max 10 esów na miesiąc, doladowuje sobie konto raz na pol roku po 100 zl i mam po 15 zl, ktore moge sobie wykorzystac, na to co chce (WAP, GPRS i inne)
mam prawie po rowno kontaktow z ery i z plusa, a z innych sieci duzo mniej
wiec mialem do wyboru tak-tak i sim+
wybralem to drugie, bo przy doladowaniu za 100 i takiej samej waznosci wole 15 zeta, ktore moge sobie wykorzystac na to co chce i kiedy chce , niz darmowe minuty / smsy w tak-taku (nie wiem ile sa wazne, ale raczej nie bezterminowo)
przykladowo ja wydzwaniam ok 2 do 5 min i pisze max 10 esów na miesiąc, doladowuje sobie konto raz na pol roku po 100 zl i mam po 15 zl, ktore moge sobie wykorzystac, na to co chce (WAP, GPRS i inne)
wybralem to drugie, bo przy doladowaniu za 100 i takiej samej waznosci wole 15 zeta, ktore moge sobie wykorzystac na to co chce i kiedy chce , niz darmowe minuty / smsy w tak-taku (nie wiem ile sa wazne, ale raczej nie bezterminowo)
Od 2 do 5 min miesięcznieznal pisze:tu nie chodzilo o 2x100 tylko 2x50, a skoro istnieja nawet wieksze opcje w tak-taku to pewnie ktos sobie za tyle doladowuje

o kurcze, to żeś aktywny użytkownik

P.S
Tak się akurat składa że pakiety minutowe/SMSowe są aktywne bezterminowo w TakTak'u w ramach tzw. EraJednostek