Proste pytanie, jak w temacie. cena nie gra roli, bo w abonamencie ktory biore obie sa przystepne. oba telefony sa z klapka podobnej wielkosci wiec o wygladzie mam swoje zdanie. troche motorola wieksza ale da sie przezyc. chodzi mi o funkcje techniczne
czytalam wiele opini i sa przerozne. jedni straszliwie narzekaja na motorole, mowia ze zawiesza sie, ni dziala im ekran itp kiedy inni sa z niej w pelni zadowoleni. tak samo sprawa ma sie z samsungiem..
wiec chcialam tak ostatecznie w jedym tematcie, tutaj, poznac opinie tych ktorzy telefony te posiadaja, lub posiadali, jak sie sprawowaly i ktory z nich warty jest polecenia.
z gory bardzo dziekuje bo jestem okropnie niezdecydowana i nie potrafie
pozdrawiam!
czytalam wiele opini i sa przerozne. jedni straszliwie narzekaja na motorole, mowia ze zawiesza sie, ni dziala im ekran itp kiedy inni sa z niej w pelni zadowoleni. tak samo sprawa ma sie z samsungiem..
wiec chcialam tak ostatecznie w jedym tematcie, tutaj, poznac opinie tych ktorzy telefony te posiadaja, lub posiadali, jak sie sprawowaly i ktory z nich warty jest polecenia.
z gory bardzo dziekuje bo jestem okropnie niezdecydowana i nie potrafie

pozdrawiam!