Arturro pisze:A miało byc tak pięknie! Juz 2-i dzien trwa właczanie przeniesionego z sieci Orange do Ery numeru telefonu. Umowę z nowym opertorem podpisałem dzień przed planowanym wyłaczeniem (oddaniem) numeru przez poprzedniego opertora. Nie mogę w Erze uzyskac zadnej informacji ani pomocy. Przełaczenie telefonu w pierwszej wersji miało odby się w ciągu 3 godzin. Potem do 19ej poprzedniego dnia, a teraz nie wiadomo co dalej.
Według rozporządzenia ministra telekomunikacji i budownicta w przerwa w świadczeniu usługi po przenoszeniu nie powinna trwa dłużej niż 24h!
Co zrobic? Czy mogę liczy na czyjeś doświadczenie i rade?
Proponuje rozwiązać zawartą umowę ponieważ operator nie wywiązal się z umowy. Skoro maksymalny termin oczekiwania to 24h a ty juz czekasz 3 dni to ci współczuje. Ja na twoim miejscu przeszedłbym się do salonu i opier....ł tego konsultanta ktory z tobą przeprowadzał transakcje.
7663V5M: T8100, 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion, XP Prof. ENG