są dwie możliwości:
jeśli chcesz mieć multimedialny kombajn, z ogramnym wyświetlaczem, na którym z łatwością można przezglądać www,chcesz na nim muzyki słuchać, filmy oglądać, mieć bardzo dobrą baterię ale nie potrzebujesz zbytnio aparatu (bo np. masz cyfrówe) i nie chesz grać w symulatory to tylko p910
jeśli zaś chcesz mieć telefon do robienia zdjęć i grania w gry, bez większych możliwości ingerencji w niego i ze słabymi słuchawkami i drogimi przejściówkami na jacka to n70.
Ja też stałem przed takim wyborem i wybrałem p910 i nie żałuję. świetnie odtwarza mp3, ma ogromną pamięć (64mb+ karta do 1gb),filmy to po prostu miodek, gry też super (ale tylko np. w domu, bo w aucie to ciężko jest), bateria bardzo dobra (na pewno lepsza niż w n70, bo trzyma ponad 4 dni). Z minusów to tylko słaby aparat, brak możliwości włączenia raportów doręczeń na stałe (trzeba przy wysyłaniu sms zaznaczyć "raport doręczenia") i nie włączanie się gdy jest ustawiony budzik (chodzi o to, że jak ustawisz budzik i wyłączysz telefon, to on się nie włączy by zadzwonić)
poza tym w p910 masz w zestwie wszystko co możesz sobie wymarzyć. stacja dokująca, słuchawki,2 płyty cd, pokrowiec, zaślepka na klawiaturę, 2 rysiki, szmatkę do wyświetlacza...tego w n70 nie znajdziesz.