• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #71292  autor: tombzd74
 02 maja 2006, 00:15
Mozna rozwiazac umowe przez wyslanie rezygnacji do biora obslugi, czy trzeba sie udac do salonu??? Chodzi o Orange. Nie jestem zwiazany z nimi zadna umowa.

Pozdrawiam

tom
 #71299  autor: D@rio
 02 maja 2006, 02:15
tombzd74 pisze:Mozna rozwiazac umowe przez wyslanie rezygnacji do biora obslugi, czy trzeba sie udac do salonu??? Chodzi o Orange. Nie jestem zwiazany z nimi zadna umowa.

Pozdrawiam

tom
Z tego co mi wiadomo musisz wziaść jakiś świstek z salonu i wypełnic, podając argumentację i powody rezygnacji a oni to wysyłają później do centrali firmy i robią odłączenie...

Obrazek

#71363  autor: pumba
 02 maja 2006, 13:30
Tak jak mówi D@rio musisz wziąć z salonu formularz rezygnacji wypełnić go i oddać spowrotem, oni dalej wysyłają go do centrali :wink:

#71377  autor: tombzd74
 02 maja 2006, 14:44
Dzieki

[ Dodano: 2006-05-02, 17:23 ]
Dobre:). Najpiew spytalem na forum, a pozniej dzwonilem do BOK. Okazało sie ze mozna samemu napisac pisemko nie konniecznie na firmowym druk i nalezy wyslac pod numer /022/5887870. To samo robbia pracownicy salonów!!! Jakie to proste!!!

#71390  autor: pumba
 02 maja 2006, 17:49
tombzd74 pisze:Dzieki

[ Dodano: 2006-05-02, 17:23 ]
Dobre:). Najpiew spytalem na forum, a pozniej dzwonilem do BOK. Okazało sie ze mozna samemu napisac pisemko nie konniecznie na firmowym druk i nalezy wyslac pod numer /022/5887870. To samo robbia pracownicy salonów!!! Jakie to proste!!!
Niby tak ale jakieś 2 miesiące temu pytał ktos o to samo, więc udostępniłem mu pisemko które sam napisałem on pozmieniał sobie tylko dane na swoje wydrukował i zaniósł do salonu a tam i tak kazali mu wypełnić ten formularz który oni mają. A jeśli chcesz to przefaksować za darmo przez salon to tak bedziesz musiał zrobić, no chyba że akurat w salonie nie bedą mieli tych formularzy, albo napisać swoje pisemko i przefakcować na własny koszt np. na poczcie.