witam mam abonament biznesowy w erabiznes kontakt 60 chcialbym kupic sobie blueconeta do mojego laptopa mieszkam w wroclawiu prosze o pomoc jak najlepiej kupic karte i jaka wybrac oferte zeby byla tania i w miare dobra z gory dziekuje
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
tak sie przymierzam do zrobienia zestawienia, wlasnie mysle jak to zrobic bo troche tych ofert jest..rafal pisze:witam mam abonament biznesowy w erabiznes kontakt 60 chcialbym kupic sobie blueconeta do mojego laptopa mieszkam w wroclawiu prosze o pomoc jak najlepiej kupic karte i jaka wybrac oferte zeby byla tania i w miare dobra z gory dziekuje
ogolnie, sugeruje na razie z kart unikac sonyericssona , jest problem z wylamujacymi sie antenkami i serwis nie chce tego uznawac w gwarancji.
ogolnie ceny abonamentow BC sa stale, tylko w zaleznosci od umowy cena za modem bedzie nizsza.
--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew