• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #66633  autor: piti110
 10 kwie 2006, 20:57
juz jest!!!!!!!!!! UMTS w całej BYDGOSZCZY w orange.... własnie zauważyłem na wyswietlaczu napis 3G w mojej n90.......... lepsza jakość tv... VIEOCALL juz dzieła... gadałem z tata on ma 6680..... GITESS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :twisted: :lol: :smt006 :wink:

jeżeli pomogłem, kliknij na "pomógł" pod moim postem. piti110 pozdrawia.......

#66636  autor: gudcezar
 10 kwie 2006, 21:07
Dla mnie i tak era i HEYAH jest lepsza

#66640  autor: l3p
 10 kwie 2006, 21:27
A ja czekam na to az przynajmniej wiekszosc dzisiejszych userow bedzie miala telefony 3G, bo jak narazie to tylko nieliczni je posiadaja. A tak wogle to mnie jakos tak UMTS nie bawi:) Moze dlatego, ze jescze nie jest tak rozpowszechniony

#66649  autor: D@rio
 10 kwie 2006, 21:48
w Lublinie Orange tez juz ma swoje anteny nodeB tylko czekamy na odpalenie ;) ...

#66660  autor: Irek
 10 kwie 2006, 22:29
gudcezar pisze:Dla mnie i tak era i HEYAH jest lepsza
Kolego powstrzymaj się od takich postów. Następnym razem taki post zostanie wyrzucony do kosza! A poza tym co ma piernik do wiatraka?

"And one more thing..."

#66685  autor: moods
 11 kwie 2006, 01:41
bo heyah ma 3G w kazdym miescie :D a tak poza tym to sorki za OT i gratki za UMTS Bydgoszczy. jak działa ?? bez problemów??

#66691  autor: kallafior
 11 kwie 2006, 08:52
moods pisze:bo heyah ma 3G w kazdym miescie :D
Co Ty piszesz za pierdoły... zasięg Heyah jest taki sam jak zasięg Ery, więc nie ma UMTS`u w każdym mieście. Rozumiem, że Era jest przodującym operatorem ale samouwielbienie to lekka przesada 8)

Obrazek
Obrazek

#66693  autor: Cubus1981
 11 kwie 2006, 10:55
Jak dla mnie wystarczy zwykła rozmowa. Ale skoro jest to niech się cieszą ci ktorzy z tego korzystają. :mrgreen:

7663V5M: T8100, 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion, XP Prof. ENG

#66714  autor: Kaczy
 11 kwie 2006, 14:14
moods pisze:bo heyah ma 3G w kazdym miescie :D a tak poza tym to sorki za OT i gratki za UMTS Bydgoszczy. jak działa ?? bez problemów??
A w ogóle Heyah pozwala korzystać z usług 3G?

...::: Made for loneliness :::...

#66777  autor: D@rio
 11 kwie 2006, 18:50
Kaczy pisze:
moods pisze:bo heyah ma 3G w kazdym miescie :D a tak poza tym to sorki za OT i gratki za UMTS Bydgoszczy. jak działa ?? bez problemów??
A w ogóle Heyah pozwala korzystać z usług 3G?
Nie.

#66780  autor: Kaczy
 11 kwie 2006, 19:00
Tak też właśnie myślałem, chciałem się upewnić.

Zaś moods`owi gratuję korzystania z 3G w każdym mieście poprzez Heyah.
Ciekawe z kim robi sobie wideokonferencje? Może z 8 pancernymi i 2 psami? :smt005 :smt005 :smt005

...::: Made for loneliness :::...

#66782  autor: kalin
 11 kwie 2006, 19:07
Juz jest!!!! Dlugo oczekiwany zasieg GSM w LUBARTOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniala jakosc rozmow....a te smsy mmmmmmmm!!!!!!! Mowie wam jest poprostu zaj...scie! Kto chce sprawdzic,niech napisze numer komorki na PW to puszcze mu strzalke!!!! I pamietajcie..W LUBARTOWIE JEST ZASIEG GSM!!!!!!!!

Drogą legalizacji ku pełnej demokracji. http://www.kanaba.info/

#66811  autor: D@rio
 11 kwie 2006, 20:42
kalin pisze:Juz jest!!!! Dlugo oczekiwany zasieg GSM w LUBARTOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniala jakosc rozmow....a te smsy mmmmmmmm!!!!!!! Mowie wam jest poprostu zaj...scie! Kto chce sprawdzic,niech napisze numer komorki na PW to puszcze mu strzalke!!!! I pamietajcie..W LUBARTOWIE JEST ZASIEG GSM!!!!!!!!
A od kiedy nie było? Przecież ten Lubartów to koło mnie. Od lat przecież IDEA/Orange ma tam swój BTS....a więc, trochę nie rozumiem Twojego postu, zwłaszcza że on dotyczy sieci GSM ;)

#66814  autor: kalin
 11 kwie 2006, 20:51
To taki zarcik w zwiazku z wielka sensacja jaka jest UMTS w Bydgoszczy...te miliony wykrzyknikow i kropek mnie zainspirowaly :lol:

#66821  autor: D@rio
 11 kwie 2006, 21:05
kalin pisze:To taki zarcik w zwiazku z wielka sensacja jaka jest UMTS w Bydgoszczy...te miliony wykrzyknikow i kropek mnie zainspirowaly :lol:
hehe :mrgreen: , juz rozumiem.... ;)

#66857  autor: Jedi
 11 kwie 2006, 22:03
kalin pisze:Juz jest!!!! Dlugo oczekiwany zasieg GSM w LUBARTOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniala jakosc rozmow....a te smsy mmmmmmmm!!!!!!! Mowie wam jest poprostu zaj...scie! Kto chce sprawdzic,niech napisze numer komorki na PW to puszcze mu strzalke!!!! I pamietajcie..W LUBARTOWIE JEST ZASIEG GSM!!!!!!!!
O w morde! Ale szczęściarze. A tylko w centrum miasta czy na obrzerzach też? Bo dla mnie to bajer :shock: :shock: :P Gratz

#66950  autor: koralowiec1
 12 kwie 2006, 07:38
No wiecie, jednych cieszy to, że przekazują dobrą wiadomość, której chyba nikt jeszcze oficjalnie nie podał, a drugich cieszy fakt, że wreszcie coś nowego ruszyło w telefonie (jak ma aparat 3G). A Warszawiakom to już nic nie robi, bo mają to od dawna... Dobrze, że jeszcze autostrad nie mają cwaniaki, bo w ogóle by z nikim nie mieli o czym rozmawaić :smt005

#67267  autor: kalin
 13 kwie 2006, 13:42
Jedi pisze:
O w morde! Ale szczęściarze. A tylko w centrum miasta czy na obrzerzach też? Bo dla mnie to bajer :shock: :shock: :P Gratz
Narazie w terenie otwartym,ale slyszalem plotki,ze w budynkach o cienkich scianach zasieg ma sie pojawic za okolo 2 lata..

#67832  autor: tomico
 15 kwie 2006, 22:27
Boshe ale moods opowiada pierdoły.
Po 1 w heyahu wogóle nie ma umts-u
po 2 era ma najmniej miast z umtsem ze wszystkich polskich operatorów(z wyjątkiem p4 który buduje)
po 3 era nawet nie oferuje wideorozmów tylko blueconnect w zasięgu umtsu(inni operatorzy oferują wideorozmowy)

A tak pozatym to u mnie w Katowicach umts orange i plusa jest od dawna(ery brak). Dobrze u mnie działa :D
 #68484  autor: Szalony
 18 kwie 2006, 13:00
piti110 pisze:juz jest!!!!!!!!!! UMTS w całej BYDGOSZCZY w orange.... własnie zauważyłem na wyswietlaczu napis 3G w mojej n90.......... lepsza jakość tv... VIEOCALL juz dzieła... gadałem z tata on ma 6680..... GITESS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :twisted: :lol: :smt006 :wink:
Nie wierze :wink: w Lodzi Orange tez nie dawno kilka Nodeb odpalila ale tylko w scislym centrum :x Czy Orange i Plus to uwarzaja Lodz za gorsze miasto :?:

Era Aleksandrow Lodzki - czesc miasta zasieg zenujacy w budynkach byl przez 10lat - http://szalony2007.republika.pl/era.png . Teraz jest tak - http://img163.imageshack.us/img163/5237 ... ot0100.png Wkoncu :) Widac roznice :)