Na play online wybór praktycznie zerowy ale przyjmijmy ze nie bede jakos mocno negocjował ceny telefonu tylko skupie sie na abonamenciekrecik6667 pisze:JejoX, zalezy jaki telefon
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Witam wszystkich.
A czy w Play jest coś takiego jak negocjacja cen telefonów, bo chyba wcześniej w wątku było pisane że nie?
Czy ktoś wie czy przy najniższym abonamencie tylko SIM oprócz darmowych rozmów do PLAY za 9,99 jest szansa ściąć cenę za pakiet 100 minut do innych sieci, nawet kosztem długości trwania umowy?
A czy w Play jest coś takiego jak negocjacja cen telefonów, bo chyba wcześniej w wątku było pisane że nie?
Czy ktoś wie czy przy najniższym abonamencie tylko SIM oprócz darmowych rozmów do PLAY za 9,99 jest szansa ściąć cenę za pakiet 100 minut do innych sieci, nawet kosztem długości trwania umowy?
Oj w tak niskim abo to chyba nic ci się nie uda zdobyć,nawet takich abonamentów z gu nie proponują -od 25zł najniżej.
Pozdrawiam 

Witam! posiadam FORMUŁA L Promocja FORMUŁA Internet MAX 2gb, za 84zł....umowa która podpisywałem przy przedłożeniu jakoś w marcu rok temu opiewała na 69 zl, około marca zadzwonił do mnie konsultant z propozycja zmiany taryfy jw. zgodziłem sie, po obecnych zmianach taryf interesuje mnie formula Europa unlimited za 79,99, pisałe i rozmawiałem z konsultantami Play i wg nich jest to nie możliwe gdyż nie można zmieniac na taryfę niższa tylko wyższą...i mało tego na wyższa o conajmniej 15 zł...wg mnie po zmiane umowy w tym roku jestem w stosunku do mnie jest to nie fer...pytanie do was, co mogę zrobić w tej sytuacji? czy konsultanci maja racje i nie mam żadnej możliwosci zmiany na taryfe za 79,99 tylko na 99,99 a jeśli można to do kogo sie zwracać....

Jak to widzicie Koledzy?
JejoX pisze:Drodzy Koledzy i Koleżanki,
Orientuję się ktoś jak teraz wygląda sprawa przedłużenia w PLAY?Wypowiedzenie wysłane:)
Moja Żona płaciła do tej pory 83zł za pakiety:
- LongPlay II 49zl
-No limit Play 10zł
- Pakiet 250sms do wszystkich 5zł
-Pakiet internet 1GB 16
-Pakiet spolecznosciowy 0zł
- Promocyjny pakiet złotówek II 0zł
Promocyjny pakiet 50min do wszystkich 3zł
-----------------------------------------------------
Masakra jakaś ale tak jest na billingu :/
Nie wydzwania miesięcznie wiecej niż 300min i nie przesiedzi na internecie wiecej niz 1GB. Potrzebuje natomiast nowy telefon chociaz widze ze na stronie playa wybór jest żenujący wiec mozliwe ze sie wezmie telefon poza abonamentem lub sprzeda wziąwszy jakis za 1zl.
Od czego zaczac negocjacje z konsultantem?
kubiakk, wazne by byla przynajmniej 1zl drozsza. nie musi byc 15
tu chyba nie trzeba jakoś specjalnie negocjować bo wystarczy zmienić taryfę na tą z nielimitowanymi połączeniami do sieci komórkowych za koło 50 zł,jak do tego chcesz paczkę netu to 2GB za koło 20 zł i wyjdzierachunek koło 70 zł no i jak poszukasz jakiegoś fajnego telefonu smartfon to znajdziesz coś w normalnej cenie,pakiet nielimitowanych sms powinien być za jakieś 10 zł jeśli potrzebujesz bo jeśli miałbyś nielimitowane rozmowy to warto się zastanowić czy pakiet sms jest potrzebny i ogólnie rachunek wyszedłby z tym pakietem podobnie jak do teraz,a bez pakietu sms ponad 10 zł taniej i to za nielimitowane rozmowy,więc jak dla mnie warto zmienić taryfę na tą którą napisałem z tej którą maszJejoX pisze:Jak to widzicie Koledzy?
Orientuję się ktoś jak teraz wygląda sprawa przedłużenia w PLAY?Wypowiedzenie wysłane:)
- LongPlay II 49zl
-No limit Play 10zł
-Pakiet internet 1GB 16
Nie wydzwania miesięcznie wiecej niż 300min i nie przesiedzi na internecie wiecej niz 1GB. Potrzebuje natomiast nowy telefon chociaz widze ze na stronie playa wybór jest żenujący wiec mozliwe ze sie wezmie telefon poza abonamentem lub sprzeda wziąwszy jakis za 1zl.
Panowie za 2 tygodnie konczy mi sie umowa i nie wiem co robic. Obecnie place 69zl w formule longplay 69. Teraz zalezy mi na no limit od play, pakiet minut do reszty sieci, pakiet internet moze byc 1gb, ale chyba takiego w obecnych taryfach nie ma. Istnieje mozliwiosc dokupienia pakietu, powiedzmy 50 minut na stacjonarne??
I czy sms do PLAY sa free czy trzeba dokupywac osobny pakiet? Chodzi mi tylko o sms do playa.
Oferta ma byc z telefonem. Istnieje cos takiego? Pozdrawiam!
I czy sms do PLAY sa free czy trzeba dokupywac osobny pakiet? Chodzi mi tylko o sms do playa.
Oferta ma byc z telefonem. Istnieje cos takiego? Pozdrawiam!
Asgard, w kazdym abo sa darmowe do play a aby dokupic neta trzeba miec go wczesniej w abo. jak masz abo bez neta nie mozna dokupic
Dzieki za odpowiedz ale własnie o to chodzi zeby nie płaciła tyle ile teraz:)Zwłaszcza , że naprawde no limit jej niepotrzebny.Zastanawiam sie czy nie zwrócić sie w strone oferty bez telefonu lub w ogóle jakiegoś NJU Mobile.ciekawy pisze:tu chyba nie trzeba jakoś specjalnie negocjować bo wystarczy zmienić taryfę na tą z nielimitowanymi połączeniami do sieci komórkowych za koło 50 zł,jak do tego chcesz paczkę netu to 2GB za koło 20 zł i wyjdzierachunek koło 70 zł no i jak poszukasz jakiegoś fajnego telefonu smartfon to znajdziesz coś w normalnej cenie,pakiet nielimitowanych sms powinien być za jakieś 10 zł jeśli potrzebujesz bo jeśli miałbyś nielimitowane rozmowy to warto się zastanowić czy pakiet sms jest potrzebny i ogólnie rachunek wyszedłby z tym pakietem podobnie jak do teraz,a bez pakietu sms ponad 10 zł taniej i to za nielimitowane rozmowy,więc jak dla mnie warto zmienić taryfę na tą którą napisałem z tej którą maszJejoX pisze:Jak to widzicie Koledzy?
- LongPlay II 49zl
-No limit Play 10zł
-Pakiet internet 1GB 16
PLAY ONLINE.
Czy komuś przy przedłużaniu umowy włączyli PAKIET NOCNY do oferty za 29,90 zł za 12 GB...?
Czy komuś przy przedłużaniu umowy włączyli PAKIET NOCNY do oferty za 29,90 zł za 12 GB...?
Wypowiedzenie złożone , dziś przysłana propozycja :
W ramach Abonamentu Formuła 4.0 UNLIMITED dla Firm za jedyne 24,99 oferujemy:
-nielimitowane połączenia do wszystkich sieci krajowych oraz na numery stacjonarne,
-nielimitowane SMS-y, MMS-y do wszystkich sieci,
-odbieranie połączeń w roamingu UE za 0,29 zł.
Czy idzie do tego ugrać jakiś pakiet internetowy czy już nie ?
-nielimitowane połączenia do wszystkich sieci krajowych oraz na numery stacjonarne,
Idzie podobna oferte z ciut drozszym abonament ugrac dla klienta indywidualnego?kefir_jagodowy pisze:Wypowiedzenie złożone , dziś przysłana propozycja :
Czy znacie numer do DUK czy dopiero bo zgloszeniu pisemnej rezygnacji dzwonia oni do klienta?
bartek1985, kilka stron wcześniej kolega goral2009 przedstawił ofertę dla klienta indywidualnego:
kefir_jagodowy, czy 24,99 pln dla firm, to jest cena brutto czy netto i umowa na 12 czy 18m-cy?
Przeważnie po złożeniu wypowiedzenia kontaktują ale ostatnio znajomy przedłużał i zadzwonił do BOK, powiedział jaka oferta go interesuje (czyli ta z GU) i otrzymał więc możesz próbować.- tylko sim, 12 m-cy, unlimited 4.0 za 24,99PLN, możliwość dokupienia nielimitowanych sms/mms do wszystkich i/lub połączeń na stacjonarne za 5PLN każde;
- tylko sim, 18m-cy, unlimited 4.0 za 24,99PLN, do wyboru za darmo smsy/mmsy do wszytkich lub połączenia na stacjonarne, drugi z pakietów do dokupienia za 5PLN.
kefir_jagodowy, czy 24,99 pln dla firm, to jest cena brutto czy netto i umowa na 12 czy 18m-cy?
Cena netto , co do czasu trwania umowy to nie napisali w ofercie którą dostałem.
Jestem swiezo po rozmowie z konsultantem. Oto jaka otrzymalem oferte:
-no limit rozmowy do wszystkich sieci
-no limit sms do wszysztkich sieci
- 750mb pakiet internet
- 1 rok umowa
Cena 34,99zl
-no limit rozmowy do wszystkich sieci
-no limit sms do wszysztkich sieci
- 750mb pakiet internet
- 1 rok umowa
Cena 34,99zl