Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Ciekawi mnie, ile płacicie w swoich sieciach za internet za miesiąc brutto. Jaka jest prędkość i skąd jesteście. Ja jestem z Żuromina. Płacę 40 zł/miesiąc. Prędkość mierzę poprzez stronę www.dsl.cz klikając na zegar po prawej stronie i waha się ona w granicach 600 Kbps
stz pisze:Ciekawi mnie, ile płacicie w swoich sieciach za internet za miesiąc brutto. Jaka jest prędkość i skąd jesteście. Ja jestem z Żuromina. Płacę 40 zł/miesiąc. Prędkość mierzę poprzez stronę www.dsl.cz klikając na zegar po prawej stronie i waha się ona w granicach 600 Kbps
Niezła cena jak za taką prędkość. Jakaś osiedlówka?
Na www.numion.com też można zmierzyć prędkość - także z podziałem Polska / świat.
Jeżeli za 3MB płacisz 170 zł (tylko ja płacę za neo 640 ) to rzeczywiście cena jest na prawdę bardzo dobra jak za takie łącze. Powstaje jeszcze pytanie jak to wszystko chodzi? Czy posiadasz własne IP itp.
Ja mam Neostrade 128, więc nie tanio i nie szybko... Przymierzam się do 512... to 24 zł drożej niż ta co teraz mam. Tylko ta umowa na 24 miesiące...
Warto się wiązać na tyle? Co sądzicie? Konkurencja nie wyrośnie mi... wcześniej miałem radiówke 140 kbps za 50 zł, ale to potem zaczęło chodzić jak chciało (a raczej nie chciało...)
Ja tez na 2 lata to bym w zyciu nie wzial. Ja mam neo+ 512 - 2 miesiace za 20zł reszta po 110zł (na rok) Wzialem to bo niestety nie mam wyjscia. Cena za 2048 (170 zl) jest znosna ale trzeba podpisac umowe na 2 lata.
119 zł to jest ponad 20 zł więcej miesięcznie niż przy umowie 24 miesięce... Mieszkam w małym mieście, w dodatku na obrzeżach. Nie licze na konkurencje typu Netia, Dialog itp.
Jeśli tylko decyzja o 512 na 2 lata przejdzie "u góry" (czyt. rodziców) to jednak skorzystamy...
No w porownaniu do tego co bylo no to teraz jak mowisz 512 za 100zl to chyba niezla cena. Ja sie tylko boje ze w ciagu roku moze sie duzo pozmieniac tzn. wieksze predkosci i nizsze ceny, dlatego nie chce sie wiazac z TP na 2 lata