• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #64004  autor: konsultant
 28 mar 2006, 23:56
technika idzie do przodu, uslugi bardziej zaawansowane so coraz czesciej dostepne dla wiekszej rzeszy ludzi :)
co sadzicie o UMTS? korzystacie/bedziecie korzystac z tego dobrodziejstwa? :) ja juz nie moge sie doczekac gdy zasieg umts pojawi sie w lublinie :P no i cena nie jest wygorowana (1.5zl/minuta - Orange)
zapraszam do dyskusji:)
 #64006  autor: D@rio
 29 mar 2006, 00:09
konsultant pisze:technika idzie do przodu, uslugi bardziej zaawansowane so coraz czesciej dostepne dla wiekszej rzeszy ludzi :)
co sadzicie o UMTS? korzystacie/bedziecie korzystac z tego dobrodziejstwa? :) ja juz nie moge sie doczekac gdy zasieg umts pojawi sie w lublinie :P no i cena nie jest wygorowana (1.5zl/minuta - Orange)
zapraszam do dyskusji:)
ta ;) ...a poza Orange 3 PLN/min. :) ..dziękuję, postoję. W PluGSM mam taniej, wg. normalnej stawki ;)

Ale odpowiadając na pytanie ja będę korzystal z tej usługi już na dniach. Walszę o Nokię E70/N70 w PWA w PlusGSM :)

A swoją drogą witam konsultanta z Call Center Lublin :D ;)
 #64007  autor: konsultant
 29 mar 2006, 00:20
D@rio pisze: ta ;) ...a poza Orange 3 PLN/min. :) ..dziękuję, postoję. W PluGSM mam taniej, wg. normalnej stawki ;)

Ale odpowiadając na pytanie ja będę korzystal z tej usługi już na dniach. Walszę o Nokię E70/N70 w PWA w PlusGSM :)

koszt 1 min to 1.5zl przy TP i JI do innych sieci, jesli chodzi o minute polacznie wew sieci ceny zaczynaja sie juz od 70gr:P (jak na razie wideorozmowy sa dostepne tylko wew sieci:( )
minuta polaczenia to koszt 1 min wg danego planu taryfowego x2.
Jeszcze raz spr w pracy, ale chyba pamiec mnie nie myli co do tych stawek:)

równiez witam:)
 #64008  autor: D@rio
 29 mar 2006, 00:31
konsultant pisze:
D@rio pisze: ta ;) ...a poza Orange 3 PLN/min. :) ..dziękuję, postoję. W PluGSM mam taniej, wg. normalnej stawki ;)

koszt 1 min to 1.5zl przy TP i JI do innych sieci, jesli chodzi o minute polacznie wew sieci ceny zaczynaja sie juz od 70gr:P (jak na razie wideorozmowy sa dostepne tylko wew sieci:( )
minuta polaczenia to koszt 1 min wg danego planu taryfowego x2.
Jeszcze raz spr w pracy, ale chyba pamiec mnie nie myli co do tych stawek:)

równiez witam:)
Oj chyba Cię myli i to bardzo ;) Ale z sympatii że jesteś z mojego miasta dam Ci szansę poprawy :D ;) Sprawdź jutro i ew. poprawki skoryguj ;)

#64029  autor: konsultant
 29 mar 2006, 10:37
Witam w ten pochmurny dzionek :)

Zapomnialem ze w dniu dzisiejszym mam day off :P wiec do tematu stawek powroce w dniu jutrzejszym:P

milego dnia zycze all :)

[ Dodano: 2006-03-30, 23:18 ]
Witam wieczorną porą

Zgodnie z obietnicą zamieszczam cennik usługi wideorozmowy (link) :)
Przeprosiny są zbędne ;) :P :D

http://img400.imageshack.us/my.php?imag ... mts6cw.jpg

[ Dodano: 2006-03-30, 23:20 ]
heh... cosik mi sie pomotalo i post dodalem do ostatniego :(
czekam na kontratak :mrgreen: :P

#64375  autor: tomiboss2006
 31 mar 2006, 09:02
tylko kiedy w zasiegu umts bedzie wiekszos polski?

ja mieszkam w 120 tys miescie to za rok moze bedzie sznasa? :D

#64376  autor: konsultant
 31 mar 2006, 09:20
kiedy? nie wiem... moze za rok, za trzy...
swoja drogą w lublinie mial być "otworzony" zasięg umts w tamtym tygodniu, ale termin znów przesunięto :(

#64402  autor: tomiboss2006
 31 mar 2006, 12:33
mi za 23 miechy konczy sie umowa z orange wiec mam nadzieje ze do tego czasu umts bedzie u mnie w miescie a co najwazniejsze ebda jakies normalne stawki a najlepiej darmowy numer z umts :)

#64558  autor: D@rio
 01 kwie 2006, 01:54
Konsultant: kurde, miales szybciej informacje ode mnie ;) no coz...wypada mi pogratulowac. Chyle czola i gratuluje ;) ...

Pozdrawiam :D

#64575  autor: konsultant
 01 kwie 2006, 10:34
spox :)

niedlugo ma wejsc Orange Premier, spejalny plan taryfowy pod UMTS, ciekawe jakie wtedy beda stawki :)

pozdrawiam :)

#64643  autor: D@rio
 01 kwie 2006, 16:03
konsultant pisze:spox :)

niedlugo ma wejsc Orange Premier, spejalny plan taryfowy pod UMTS, ciekawe jakie wtedy beda stawki :)

pozdrawiam :)
To już weszło ;) nawet znam stawki. Nie znam tylko stawek za aparaty telefoniczne. Bo nie wiem czy pod te taryfy podlega ogólny cennik z kwotami deklarowymi czy jest jakiś specjalny dla taryf "Orange Premier" ;)

#64763  autor: konsultant
 02 kwie 2006, 00:31
hmmmm, wiec jakie beda stawki?

#64768  autor: konsultant
 02 kwie 2006, 00:43
heh... nie potrafie odpowiedziec na pytanie, gdyz nie mielismy jeszcze zadnej oficjalnej informacji, ale z tego co pamietam w Orange Premier beda dwa rodzaje abonamentu do wyboru :)

#64769  autor: zol82
 02 kwie 2006, 00:45
Rozumiem.
Tu niby są dwa plany taryfowe.
Pozdrawiam

#64772  autor: konsultant
 02 kwie 2006, 00:51
zol82 pisze:Rozumiem.
Tu niby są dwa plany taryfowe.
Pozdrawiam
niby tak.. :D
pozyjemy zobaczymy :)

#64774  autor: LukaszB
 02 kwie 2006, 00:57
konsultant pisze:heh... nie potrafie odpowiedziec na pytanie, gdyz nie mielismy jeszcze zadnej oficjalnej informacji, ale z tego co pamietam w Orange Premier beda dwa rodzaje abonamentu do wyboru :)
A czy są informacje kiedy obecni klienci będą mogli wymienić swoje karty na Usimy?

TELEPOLIS.PL >> telekomunikacja jak na dłoni

#64776  autor: konsultant
 02 kwie 2006, 01:00
LukaszB pisze:
konsultant pisze:heh... nie potrafie odpowiedziec na pytanie, gdyz nie mielismy jeszcze zadnej oficjalnej informacji, ale z tego co pamietam w Orange Premier beda dwa rodzaje abonamentu do wyboru :)
A czy są informacje kiedy obecni klienci będą mogli wymienić swoje karty na Usimy?
i tu firma dala doopy i to bardzo :smt011 :smt010
narazie usim jest dostepne tylko przy nowych aktywacjach, mam nadzieje ze usim dla wszystkich bedzie juz niedlugo dostepne.

#65017  autor: D@rio
 03 kwie 2006, 01:03
Na 100% chodzi wlasnie o to ;) ...

#65064  autor: LukaszB
 03 kwie 2006, 15:39
konsultant pisze:narazie usim jest dostepne tylko przy nowych aktywacjach, mam nadzieje ze usim dla wszystkich bedzie juz niedlugo dostepne.
Chyba jednak jest nadzieja ;-)
http://telepolis.pl/news.php?id=4915

TELEPOLIS.PL >> telekomunikacja jak na dłoni