tak samo mógłby wyglądać komentarz do aukcji 6310i, którą też bardzo lubiłem
Cena jest wysoka, ale dostaniemy szybki i stabilny i świetnie zoptymalizowany system!
ja nie pytam czy ten kotlet nie zmula i jest stabilny bo w nowym flagowcu to byłaby już kompletna wtopa.
jednak wystarczy porównanie do produktów w konkurencyjnej cenie.
gdyby ten telefon miał bazę sprzętową na poziomie choćby zbliżonym do Note II... niestety on zbliża się głównie ceną.
filmik? a co on wnosi nowego? porównałem ten telefon do XT w swoich postach i dokładnie takie ma osiągi - cóż w tym dziwnego skoro baza sprzętowa bardzo podobna (szkoda, że nie cena! bo wtedy byłby to uczciwy wybór platformy systemowej). po premierze Bonda sporo było porównań do leciwego już S3 i ameryki nie odkryjesz tym, że dwurdzeniowce w wielu zadaniach okazują się równie szybkie. poza tym mnie te ciągle wirujące kafle na głównym od których można dostać oczopląsu zupełnie nie podchodzą. marketing w stylu - sprawdźmy kto szybciej wrzuci focię na fejsa też jakoś mnie nie przekonuje, a kolorowe plastiki w poprzednich modelach Nokii idealnie pasują do średnio rozgarniętych nastolatków

Lumia 925 wypada na tym polu trochę lepiej ale do takiej Xperii Z, HTC One czy iPhona5 na mój gust nadal brakuje polotu i własnego stylu
daruj sobie personalne wycieczki - nie masz lepszych argumentów to po prostu nie pisz, eot