• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 118 z 350
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 350

#628878  autor: pacman
 23 kwie 2013, 19:15
mikkel pisze:Też chciałbym przedłużyć umowę bez telefonu i bardzo odczuwam brak sensownej oferty. Do playa wolałbym nie przechodzić ale niestety tylko ta sieć ma dokładnie taką ofertę jakiej mi potrzeba :|
Play daje za 29zł 0,5GB, 200 minut i nielimitowane minuty/SMS-y/MMS-y do PLAY(siebie), czy T-mobile przy przedłużaniu w "promocji" nie może dać tego samego (w tym 12 mies. umowy) ? No, ale jak nadal chcą być siecią z której odchodzi najwięcej osób... :lol: 200 czy 250 minut do wszystkich, 0,5GB nielimitowane do T-mobile i 12 mies. Może nju mobile coś zmieni, a jeśli nie to nie wiem kto podpisze umowę bez telefonu z T-mobile :smt011nju

#628884  autor: satanek
 23 kwie 2013, 19:28
Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa dostępności LG L9 - rozmawiałem z suk - r60 za 54,90 500min, 1gb netu + 200zl rabatu za telefon, ale miła Pani powiedziała, że tego telefonu już nie będzie... i że ogólnie było na niego dużo narzekania odnośnie awaryjności itd... moje pytanie czy rzeczywiście tej słuchawki już nie będzie czy zostałem odpowiednio pokierowany, żeby nie zwlekać tylko przedłużyć umowę z innym telefonem - right now? W sumie mam jeszcze pare miesięcy do końca umowy i aż tak bardzo mi się nie spieszy... ewentualnie co byłoby dobrym wyborem, teraz użytkuje Ace, niby spoko ale wyświetlacz jest jaki jest, ogólnie strasznie mało pamięci na apki plus Andek 2.3.4 proponowano Ace2 za 4gr, ewentualni mini sIII z rabatem...

#628895  autor: Sirmark
 23 kwie 2013, 20:20
satanek, jeżeli nie mają go na stanie to tak naprawdę może go już nie być. Nikt ci nie odpowie, jakie plany ma dany operator co do swoich zamówień i stanów magazynowych.

Jak masz parę miesięcy do końca umowy, to teraz nie podpisuj aneksu. W warunkach może się jeszcze sporo na rynku zmienić.

Co do wyboru telefonu to masz tutaj specjalny dział na takiego pytania. - "Jaki telefon wybrać"

A jeżeli chodzi o

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#628903  autor: satanek
 23 kwie 2013, 20:34
SirmarK dzięki za odpowiedź, zdaje sobie sprawę, że nie wiadomo co tam w magazynach piszczy, bardziej chodziło mi o to czy ktoś dostał podobne info, czy byłem szczęśliwcem. Tak jak pisałem, jakoś strasznie się nie spieszę z podpisaniem, więc skoro radzisz poczekać to pewnie tak zrobię, a będę śledził forum jak do tej pory, aby wiedzieć co gdzie, jak i po co ;) Odnośnie telefonów, to przeglądam wspomniany przez Ciebie wątek, tutaj chciałem poznać zdanie odnośnie tej konkretnej oferty czyli R60 chociaz rozwazalem tez r40 za 39,90 250m, 0,5gb i rabat 100 na słuchawkę.

#628914  autor: radamanthyspl
 23 kwie 2013, 21:36
Informacyjnie tylko podrzucę, że po wczorajszych bojach i moim mailu do bok, że chcę z końcem jej obowiązywania rozwiązać umowę, zadzwonił konsultant i potwierdził, że cena za S3 na poziomie 199 możliwa była do osiągnięcia w zeszłym m-cu przy niestandardowych negocjacjach. Pewnie ściema, ale co mi tam, nie chciało mi się przepychać i wysyłać pism. Zwłaszcza, że ze statusem gold nie sumują się okresy starej i nowej umowy, więc tak naprawdę podpisując aneks teraz oszczędzam 2 pełne cykle, wychodzi więc na moje. Wziąłem R140 za 99 i telefon za 399.

Mają szczęście, że konkurencja nie ma absolutnie nic sensownego dla przenoszących numer. Albo ja źle szukałem :)

#628940  autor: st.konsultant
 24 kwie 2013, 00:23
satanek pisze:Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa dostępności LG L9 - rozmawiałem z suk - r60 za 54,90 500min, 1gb netu + 200zl rabatu za telefon, ale miła Pani powiedziała, że tego telefonu już nie będzie... i że ogólnie było na niego dużo narzekania odnośnie awaryjności itd... moje pytanie czy rzeczywiście tej słuchawki już nie będzie czy zostałem odpowiednio pokierowany, żeby nie zwlekać tylko przedłużyć umowę z innym telefonem - right now? W sumie mam jeszcze pare miesięcy do końca umowy i aż tak bardzo mi się nie spieszy... ewentualnie co byłoby dobrym wyborem, teraz użytkuje Ace, niby spoko ale wyświetlacz jest jaki jest, ogólnie strasznie mało pamięci na apki plus Andek 2.3.4 proponowano Ace2 za 4gr, ewentualni mini sIII z rabatem...
LG L9 w kolorze czarnym dziś był dostępny w magazynie przez praktycznie cały dzień.

#628958  autor: barti92xx
 24 kwie 2013, 08:44
a skad wy to wiecie czy i jaki teelfon jest dostepny ?? tez bym chcial wiedziec czy l7 jest dostepy

#628964  autor: łazęga
 24 kwie 2013, 09:09
Umowę mam do 1 grudnia. Myślicie, że jest opcja na wcześniejsze przedłużenie.
Na koncie abonenckim mam 5 umów.
Tą, którą chcę przedłużyć w tej chwili abo 25 PLN. Chcę zmienić na R60 za 54,90 zł + SG Note II (cennikowo na 36 m-cy jest za 1 199 PLN - 200 PLN (czy przy 36 m-cach da radę obniżyć o 300 PLN?)) + bezpieczny telefon (da radę zejść z ceny 10 PLN/m-c?).

#628968  autor: hellboyek
 24 kwie 2013, 09:37
blady82 pisze:Tak jak wczoraj pisalem dzisiaj zadzwonilem po mieisacu poraz kolejny zapytac czy cos sie ruszylo.Kolega ktory wczoraj dostal Iphona 5 sugerowal ze S3 przy R140 dadza mi za 1zl .
Pani na dzien dobry rpzedstawila mi to samo co miesiac temu S3 rabat 200 zl(super maximum bleble ile sie da) plus abo 109zl.Po dluzszej wymianie zdan R140 za 102 zl.Po czym dalej niezdecydowany Pani zapytala czego cozekuje wiec przedstawilem jej abo ponizej trzycyfrowej kwoty i telefon tanszy niz 399.Znow 5 minut gadania ze to super cena i ze nic sie nie da zrobi i ta cena dlugo bedzie sie trzymac ,ze u konkurencji drozej itp .Jednak dalej stalem przy swoim mowiac ze mam miesiac i w koncu musi spasc bo wszedl S4 wiec jak sie pojawi to spadnie ale Pani dalej przekonywala ze tak samo bylo z S2 jak wchodzil S3 ze cena dlugo stala ani drgnela ...Nie dalo sie jej przegadac wiec podziekowalem.

Po 3 godzinach dostaje telefon od Pani ponownie ze byla tu i tak konsultowala z tym i z tym i moze mi zrobic superhiper rabat na telefon i abo .R140 wszystko no limit 99zl + 2 zl na nolimit na stacjonarne i rabat na telefon 400zl.Dalo sie?Ano dalo ale podziekowalem i powieidzalem zeby zadzwonila w sobote:)Jednak chyba ulegne juz pokusie bo wiecej nie idzie ugrac a -400 to juz sporo...
Czy komuś jeszcze udało się wynegocjować tak duży rabat?

#628983  autor: radamanthyspl
 24 kwie 2013, 10:53
hellboyek pisze: Czy komuś jeszcze udało się wynegocjować tak duży rabat?
Wydaje mi się, że jeszcze jedna osoba zgłosiła tu, że dostała taką ofertę. Mi się nie udało (kilka postów wyżej).

#628993  autor: BoloSr
 24 kwie 2013, 11:28
Pytanko mam czy komus do R40 udalo sie dostac oprocz znizki na abonament i telefon dostal tez siec rodzinna ???

#628994  autor: hco
 24 kwie 2013, 11:29
satanek pisze:Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa dostępności LG L9 - rozmawiałem z suk - r60 za 54,90 500min, 1gb netu + 200zl rabatu za telefon, ale miła Pani powiedziała, że tego telefonu już nie będzie... i że ogólnie było na niego dużo narzekania odnośnie awaryjności itd... moje pytanie czy rzeczywiście tej słuchawki już nie będzie czy zostałem odpowiednio pokierowany, żeby nie zwlekać tylko przedłużyć umowę z innym telefonem - right now? W sumie mam jeszcze pare miesięcy do końca umowy i aż tak bardzo mi się nie spieszy... ewentualnie co byłoby dobrym wyborem, teraz użytkuje Ace, niby spoko ale wyświetlacz jest jaki jest, ogólnie strasznie mało pamięci na apki plus Andek 2.3.4 proponowano Ace2 za 4gr, ewentualni mini sIII z rabatem...
Nie sugeruj się tym, co Ci powiedział jeden konsultant.
Ja przedłużałem umowę 4.04, 12 był telefon, spodobał się mojej narzeczonej, więc stwierdziła że weźmie to samo. Pan w SUK powiedział że dostaw już nie będzie, zadzwoniłem z ciekawości na iboa, gdzie dostałem informację, że pod koniec tygodnia będzie dostawa czarnych. Ponowna rozmowa z SUK i Pani potwierdziła że dostawa będzie, po 10 dniach oczekiwania, wczoraj przyjechał kurierem. 3 dni po narzeczonej, podobną ofertę wzięła siostra i dzisiaj ma dostawę. Wygląda na to, że w tym tygodniu były 2 dostawy, mimo że Pan w SUK 2 tygodnie temu twierdził, że już ich nie będzie.
Także na Twoim miejscu, próbowałbym jeszcze raz zweryfikować info odnośnie tego czy napewno go już nie będzie.

#629025  autor: satanek
 24 kwie 2013, 13:19
st.konsultant , hco dzięki za informacje... tak też przypuszczałem, że chodzi bardziej o to żeby szybko klepnąć przedłużenie... chyba spróbuję jeszcze raz porozmawiać z SUK, tak jak wspominałem wcześniej mam jeszcze 4 miesiące do końca umowy i mógłbym poczekać, ale przemyślałem sprawę i biorąc pod uwagę, że teraz płace prawie 50zł za 120 minut i 100mb netu to chyba nie ma na co czekać.

#629028  autor: arayas
 24 kwie 2013, 13:42
Czy może ktoś coś powiedzieć o przedłużeniu bez telefonu? Np. dla R20/40 jeśli telefon mnie nie interesuję to, czy mogę liczyć krótszy okres umowy np. 18 czy 15 miesięcy, a nie 24??
W czerwcu kończy mi się jedna umowa, a telefon nie jest mi potrzebny. Chcę się przygotować do rozmowy z SUK i dlatego proszę o podpowiedzi :)

#629031  autor: mostom
 24 kwie 2013, 13:50
arayas pisze:Czy może ktoś coś powiedzieć o przedłużeniu bez telefonu? Np. dla R20/40 jeśli telefon mnie nie interesuję to, czy mogę liczyć krótszy okres umowy np. 18 czy 15 miesięcy, a nie 24??
W czerwcu kończy mi się jedna umowa, a telefon nie jest mi potrzebny. Chcę się przygotować do rozmowy z SUK i dlatego proszę o podpowiedzi :)
Standardowa umowa przy przedłużeniu umowy bez telefonu to właśnie 18 miesięcy. Z tego co mi wiadomo to raczej za dużo nie utargujesz - oferty bez telefonu są dość biedne - zwłaszcza, że jak potrzebujesz internet to są całkowicie nieopłacalne.
Oferta bez telefonu

#629039  autor: mikkel
 24 kwie 2013, 14:33
Przez ostatnie strony wątku kilka razy przewinęła się oferta bez telefonu z SUKu. Na pewno trzeba się postarać żeby rozmawiać właśnie z SUK i jak Ci dadzą lepsze (trochę) warunki to łyknąć bo zbytnio się nie natargujesz tym bardziej że abonament jest niski.

#629041  autor: barti92xx
 24 kwie 2013, 14:43
nawet nie wiedzialem ze z oferty SUK mozna skorzystac z punktach autoryzowanych hehehe, nie trzeba sie starac, przeciez oferta SUK jest sztywna i wystarczy powiedziec ze chce oferte SUK a nie standardowa,

[ Dodano: 2013-04-24, 14:48 ]
nie ma czegos takiego jak negocjacje, bo oferta suk jest sztywna i tyle hehe, nie mozesz wynegocjowac czegos poza normlana ofertą SUK-ową

[ Dodano: 2013-04-24, 14:51 ]
w punkcie nawet lepiej bo dorzucą jakis futerał czy smyczke za free ;p
 #629043  autor: Gucio79
 24 kwie 2013, 15:00
Witam, wynegocjował może ktoś przy abo 54,90 (500 min + 1Gb neta) sieć rodzinną dla 3 osób w cenie 4,99 zł? Myślicie, że jest taka opcja? Aktualnie 2 razy rozmawiałem z SUK ale są twardzi i nie chcą dać:)
pzdr

#629058  autor: arayas
 24 kwie 2013, 16:10
Dzięki mostom, ale to jest standardowa oferta ze strony - mnie interesuje po negocjacjach z SUK.

Poczytałem trochę wstecz i można wynegocjować bez telefonu R20:

24,90 brutto - 300 minut
29,90 brutto - 400 minut
Bez internetu na 18 miesięcy.

Może ktoś próbował coś więcej zdziałać? Krótsza umowa lub paczka MB??
  • Strona 118 z 350
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 350
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118