Rozważam zakup tego modelu, zatem oto moje pytania:
1. Wykonanie (masz wersję białą czy czarną) - jak po tygodniu używania wygląda tylna (gumowa?) klapka? jakie wrażenia co do ogólnej solidności? Spotkałem się z komentarzami dot. klawiszy głośności - przycisk vol down podobno jest słabo responsywny - klik jest słabo/nie wyczuwalny.
2. bateria - j.w. - jakie wrażenia po tygodniu? dwa dni nie są problemem przy typowym użytkowaniu?
3. Dźwięk:
a) dźwięk rozmów i głośność dzwonków/siła wibracji - jak wygląda jakość rozmów? głośność, tłumienie dźwięków tła przez mikrofon, słyszalność rozmówcy..

Jak jest również z głośnością dzwonków i siłą wibracji - bez zarzutu? (pytam, bo One S kolegi wibruje bardzo głośno).
b) słuchanie muzyki - jak prezentuje się jakość muzyki z telefonu (po słuchawkach, głośnik mnie średnio interesuje

) - masz możliwość porównania jakości z jakimiś odtwarzaczami mp3? na codzień używam słuchawek Sennheiser cx200 II, odtwarzacz iPod T 2g ze wzmacniaczem Fiio E1 - telefon mam nadzieję miałby zastąpić docelowo odtwarzacz, o ile da rade jakościowo.
4. Z jaką prędkością są zgrywane/wgrywane dane z telefonu?
No i jakie są ogólne Twoje odczucia? Zadowolony jesteś z telefonu?
Dzięki za odpowiedź!