7710 nie polecam. Nie ma ona nic, co by mogło ją wyróżnić (in+) z tej trójki-słaby procesor, dużo błędów w oprogramowaniu, brak klawiatury (wierz mi, że po tygodniu odechce Ci się pisać smsy rysikiem).przeczytaj
opinie i
test.
9300 też nie jest zbyt dobra-ale ma przynajmniej klawiaturę pełną.jednak nie wgrasz na nią zbyt dużo programów (na s90 nie ma wcale), a ten wyświetlacz ma ekmm...dziwne proporcje.poczytaj
opinie
p910i- raczej najlepszy z tej trójki. ma dotykowy wyświetlacz (9300 nie), aparat (9300 też nie), dwie klawiatury (7710 żadnej).jest na niego berdzo dużo dobrej jakości softu, jego system jest mało obciążony- można uruchomić dużó aplikacji w tle i telefon się nie zawiesi.klawiaturka jest bardzo wygodna (zarówno qwerty jaki i standardowa). żeby wejść do najpotrzebniejszych opcji nie trzeba tego robić rysikiem (w 9300 na tym "zwykłym" menu nie można nawet posłuchać mp3 z tego co pamiętam).do tego telefon ma mnóstwo dodatków w zestawie- np. pokrowca w 9300 nie ma co szukać.mam tego telefonika i na razie nie znalazłem w nim ŻADNEGO minusa (no oprócz baterii- około 3 dni), a jestem dość wymagającym człowiekiem w stosunku do telefonów.obsługa ekranu dotygowego jest bardzo dobra, można robić np. rusunki za pomocą tego telefonu.przeczytaj
test