Użytkownik
Ranga
Obserwator
Model telefonu
Sony Ericsson
Zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz? Żałosne, chciałbyś żeby ktoś zwalał winę za swoje problemy na ciebie po mimo tego, że ty nie miałeś z tym nic wspólnego? Już wiemy przynajmniej skąd się biorą opinię o niekompetencji pracowników BOKówMarcin pisze: [...]
Napisz też podanie,pismo do glównej siedziby i powiedz ,że dzwonileś do bok-u i konfigurowaleś internet telefoniczny z jakąś konsultantką i to ona cię wprowadzila w bląd.Wtedy calą sprawe będzie można zwalić na niekompetentność pracowników.
Ty chyba żartujesz ?!Marcin pisze:Napisz też podanie,pismo do glównej siedziby i powiedz ,że dzwonileś do bok-u i konfigurowaleś internet telefoniczny z jakąś konsultantką i to ona cię wprowadzila w bląd.Wtedy calą sprawe będzie można zwalić na niekompetentność pracowników.
pewnie byla masa podobnych spraw u rzecznika i on odpowie czy jest jakas szansa, moze ktos mu jasno odpowie co moze zrobic w tej sytuacjiBtk_Tomas pisze:A co tu pomoże rzecznik praw konsumenta???
Użytkownik korzystał z usługi jaką oferuje operator - tyle że o tym nie wiedział.
Sprawa jest przykra,ale niema podstaw do anulowania rachunku za usługe.
Jedyne co można zrobić to napisać podanie o rozłozenie na raty i umorzenie części długu.
D@rio pisze:Zastanawiam się dlaczego niektórzy z Was rzucają imionami konsultantów (np. Marcin Ł.) Nie wiem czy to jakaś ściema i czy ma to jakiś sens.
]-Pewnie dlatego tak się zastanawiasz ,ale jeżeli się przylżysz do przeczytania tego co napisal Lesli to pewnie zrozumiesz[/size]
Z drugiej strony z doświadczenia wiem iż konsultanci nie maja takiej siły aby coś załatwić a już napewno w kwestii windykacji należności.
-no i tu sie mylisz
Co do Ciebie. Radziłbym napisać do kierownika działu windykacji należności, opisać sprawę, napisać prawdę i prosić o anulowanie oplaty. Tak się to może skonczyć optymistycznie. A najgorsza wersja jest taka że zerwą z Tobą umowę i zaczną proces windykacyjny. Jest jeszcze wersja pośrednia iż rozłozą Ci na raty sumę którą im zalegasz. Tak czy tak, życzę powodzenia!
SORRY ZA OFFTOPIC :blom pisze:Temeat: „CO JA MAM POCZĄĆ ???????” Odp. dzieckonajlepiej syna (:D)