• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #55141  autor: kameT
 20 lut 2006, 16:05
A może jeszcze jakiś inny tel z klapką???
Do 600zł, dobry aparat, wideo, bloutooth, mp3, w miarę normalna żywotność i ilośc pamięci ;)
Reszta nie gra roli! :)

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#55143  autor: Irek
 20 lut 2006, 16:10
Mi bardzo podoba się Z520i. Ma wszystko czego potrzeba, pamięci też wystarczy! W ziąłbym go ze względu na bardzo ładny design. Reszty chyba nie trzeba dopowiadać. Obstawiam właśnie za tym SE!

"And one more thing..."

#55154  autor: Vin
 20 lut 2006, 16:30
a ja proponuje Motorole MPx200 ma winde, karty pamięci :)

#55171  autor: Rogal
 20 lut 2006, 17:42
SE Z520i fajny telefon, fajne funkcje i ma wszystko co potrzebujesz :wink:
 #55187  autor: orB
 20 lut 2006, 18:37
kameT pisze: (...) i ilośc pamięci ;)
V3 odpada :twisted:

#55199  autor: mkforever1
 20 lut 2006, 18:58
Witam,
V3 to telefon który lepiej wygląda niż działa - ma fajną, metalową obudowę tyle że czarna jest bardzo trudna w utrzymaniu w dobrym stanie - wyciera i palcuje się od rąk; ma bardzo dobry wyświetlacz; dobry aparat (jak na VGA); w miarę łatwe i przejrzyste menu (do Nokii jej daleko); oprócz wielu plusów posiada też mnóstwo minusów - mało czuły moduł GSM - zdarza jej sie zgubić zasięg, nie można za jej pomocą nagrywać filmów no i w końcu ma tylko ok. 6MB pamięci bez możliwość jej rozszerzenia co w telefonie z mp3 jest delikatnie mówiąc nieporozumieniem !!!!!! Co do SE to nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy z niego nie korzystałem. Ale jeśli nie przeszkadza komuś mała praktyczność i pamięc niewielkich rozmiarów (6MB - paranoja !!! ) to może będzie z niej zadowolony :)

Pozdrawiam,

#55219  autor: tomekk
 20 lut 2006, 20:33
Do 600zł powinienes znalezc spokojnie motoroke v360 :wink: Spełnia wszystkie wymagania i jest lepsza od tych co wymieniłes :wink:

#55229  autor: kallafior
 20 lut 2006, 21:03
Zastanów się nad tym Sony Ericssonem. Bardzo dobry telefon i bateria jest bardzo wytrzymała. Na dodatek UMTS`owy fonik :)

Obrazek
Obrazek

#55301  autor: daniellos
 21 lut 2006, 13:47
tomekk pisze:Do 600zł powinienes znalezc spokojnie motoroke v360 :wink: Spełnia wszystkie wymagania i jest lepsza od tych co wymieniłes :wink:
:smt006 Popieram w 100%.motka v360 to jest to...zobaczstronka z motorv360

"Każdy bezsens ma swój sens"...,Daniellos.

#55303  autor: orB
 21 lut 2006, 14:01
kallafior pisze:Zastanów się nad tym Sony Ericssonem. Bardzo dobry telefon i bateria jest bardzo wytrzymała. Na dodatek UMTS`owy fonik :)
Nie to żebym się czepiał - ale po co brać telefon ze względu na UMTS, którego w Polsce nie ma?
Wracając do tematu to rozważ Motorole v635. Sam bym ją kupił ale 600zł na telefon to mi szkoda jak mam niewiele gorszy za 350zł 8) tak więc jeśli chodzi o mnie to do 600zł z klapką obstawiam v635 ;)

#55306  autor: kallafior
 21 lut 2006, 14:08
orB pisze:Nie to żebym się czepiał - ale po co brać telefon ze względu na UMTS, którego w Polsce nie ma?
No to nie czepiaj się skoro nie wiesz. Akurat w Plusie każdy użytkownik może korzystać z udogodnień UMTS`owych, bo w innych sieciach trzeba wykupić kartę "Usim". Nie jest to na skalę jaką byśmy chcieli ale w przeciągu roku napewno się to zmieni. Dalej przystaję za SE Z1010, bo według mnie jest to znacznie lepsza komórka 8)

Obrazek
Obrazek

#55309  autor: orB
 21 lut 2006, 14:21
Akurat w Plusie każdy użytkownik może korzystać z udogodnień UMTS`owych
Drogi Wszystkowiedzący. Nie każdy może korzystać, a ten UMTS to w paru miastach w Polsce tylko jest. I zapewniam Cię, że nie chodzi tak jak powinien. Koniec OT

#55311  autor: kallafior
 21 lut 2006, 14:29
A jednak tak jest w Plusie. Co do pokrycia sieci 3g w Polsce jest kiepsko (tak jak napisałem powyżej) ale od czegoś trzeba zacząć. Nie da się ukryć to jest przyszłość. Działa bardzo dobrze, przynamniej w Orange, bo korzystałem z UMTS`u w Katowicach. I nie unoś się, bo nie ma powodu.

Obrazek
Obrazek